1+3 μεταγραφές

Οι μεταγραφικές επιθυμίες του πρίγκιπα. Οι εφικτές και οι ανέφικτες κινήσεις. Η μεταγραφή αεροδρομίου και οι Έλληνες του εξωτερικού. Διαβάστε ακόμη στο ρεπορτάζ του Γιώργου Τριανταφυλλίδη για το νέο ραντεβού των δικηγόρων για να βρεθεί η χρυσή τομή για το M.O.U.

1+3 μεταγραφές

Μία μεταγραφή αεροδρομίου και 3 ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής προβλέπει το πλάνο του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, εφόσον αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ποιοι Έλληνες παίκτες απασχολούν.

Ο Σαουδάραβας επενδυτής θα βάλει τώρα 20 εκ. ευρώ στην ομάδα, εφόσον πάρει την ΠΑΕ και με τα 15 εκ. ευρώ θα βγει η εφετινή χρονιά, ενώ τα 5 εκ. ευρώ υπολογίζονται για μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Το πλάνο του πρίγκιπα και των συνεργατών του προβλέπει σε πρώτη φάση μία μεγάλη μεταγραφή από το εξωτερικό που θα "στείλει τον κόσμο στο αεροδρόμιο", όπως λένε χαρακτηριστικά αλλά και την απόκτηση τουλάχιστον 3 ακόμη ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της ομάδας.

Tροχοπέδη η καταβολή χρημάτων

Στα σχέδια μάλιστα του Σουλτάν Αλ Σαούντ περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της άμυνας. Πρόκειται για τον Γιώργο Τζαβέλλα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και τον Σωτήρη Κυργιάκο της Βόλφσμπουργκ, με την περίπτωση του πρώτου να δείχνει πιο εφικτή για τον Ιανουάριο.

1+3 μεταγραφές

Άλλωστε η Αϊντραχτ αγωνίζεται πλέον στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, οι "πράσινοι" θέλουν οπωσδήποτε έναν αριστερό μπακ λόγω και των μέτριων εμφανίσεων του Νίκου Σπυρόπουλου, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι και εκτιμάται ότι η μεταγραφή του Τζαβέλλα μπορεί να γίνει με ένα ποσό κοντά στο 1 εκ. ευρώ.

1+3 μεταγραφές
Tzavelas 0507 INTIME SPORTS

Πιο δύσκολη για τον Παναθηναϊκό δείχνει η περίπτωση του Κυργιάκου, αφού πρόσφατα μετακόμισε από τη Λίβερπουλ στη Βόλφσμπουργκ και μένει να δούμε εάν διεθνής κεντρικός αμυντικός συζητά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Παιανία, μετά από 6 χρόνια. Το καλοκαίρι του 2008 βρέθηκε κοντά στον Παναθηναϊκό, τώρα;

News 24/7

24MEDIA NETWORK