Αγωνία για UEFA

Την Τρίτη ή την Τετάρτη του Πάσχα αναμένεται η απόφαση της UEFA για τις οφειλές και στον Παναθηναϊκό ελπίζουν να γλιτώσουν τα χειρότερα, τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης έχει το ρεπορτάζ...

Αγωνία για UEFA

Ο Παναθηναϊκός έχει πληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των 2,5 εκ. ευρώ που αφορούν στις ληξιπρόθεσμες οφειλές έως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2011 και αυτό είναι που ενδιαφέρει περισσότερο την ΟΥΕΦΑ στην παρούσα φάση, ωστόσο δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα για τις οφειλές των 6,5 εκ. ευρώ έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2011.

Οι παίκτες δεν έχουν υπογράψει τους διακανονισμούς, ενώ υπάρχουν οφειλές και σε ομάδες, συγκεκριμένα σε Σετούμπαλ (Ζέκα), Λιόν (Μπουμσόνγκ) και Τζένοα (Ρούντολφ).

Αγωνία για UEFA

Κληρώνει μετά το Πάσχα...

Η απόφαση της ΟΥΕΦΑ αναμένεται την Τρίτη ή την Τετάρτη του Πάσχα και στον Παναθηναϊκό ευελπιστούν να παραμείνει η ποινή αποκλεισμού για έναν χρόνο από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αναστολή και επομένως να πάρει η ομάδα παράταση μέχρι τα μέσα Μαΐου, οπότε και θα εξεταστεί ο φάκελος της αδειοδότησης.

Το εφιαλτικό σενάριο είναι να αποκλειστεί από τώρα το τριφύλλι από τα ευρωπαϊκά κύπελλα με το να υπάρξει άρση της αναστολής.

Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται άμεσα 5 εκ. ευρώ για να τρέξει η ομάδα και συνολικά 19 εκ. ευρώ τον Ιούνιο για να αγωνιστεί του χρόνου στην Ευρώπη αλλά φως στον ορίζοντα δεν υπάρχει με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Εξελίξεις δεν πρόκειται να υπάρξουν αυτές τις Άγιες ημέρες του Πάσχα και με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η γενική συνέλευση των μετόχων την επόμενη Τετάρτη 18 Απριλίου.

Αγωνία για UEFA
fereira.jpg INTIME SPORTS

Απογοήτευση στις τάξεις των παικτών

Την ίδια ώρα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι παίκτες είναι απογοητευμένοι με την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο και το κλίμα αυτό αποτυπώνεται και στις προπονήσεις που θα συνεχιστούν μέχρι τη Μ. Πέμπτη το πρωί και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στην Παιανία το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα.

Διαβάστε ακόμη:

Πληρώθηκαν οι υπάλληλοι της ΠΑΕ

Έμφαση στη φυσική κατάσταση

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Σιμάο: "Φεύγω από τον Παναθηναϊκό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK