Αισιοδοξία για χρυσή τομή με Γκονσάλες

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα ραντεβού των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Έκι Γκονσάλες για την οφειλή προς τον ποδοσφαιριστή.

Αισιοδοξία για χρυσή τομή με Γκονσάλες

Ο Έκι Γκονσάλες γύρισε στο δεύτερο "σπίτι" του καθώς έτσι θεωρεί την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό με σκοπό να έχει κάποιες συζητήσεις με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ το οποίο του έχει επιδικαστεί από την FIFA.

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τον Έκι Γκονσάλες προκειμένου να υπάρξει μια πιο συμβιβαστική λύση και ένας καλός διακανονισμός για να ρυθμιστεί και αυτή η οφειλή των πράσινων.

Το καλό είναι πως και η πλευρά του Αργεντινού είναι διατεθειμένη να κάνει κάποια υποχώρηση γνωρίζοντας φυσικά πως δεν ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος αυτός που τον έδιωξε ούτε και οι Φύσσας, Βόκολος.

Μάλιστα, ο Έκι έχει συνομιλήσει κατά την παρουσία του στην Ελλάδα με τον Τάκη Φύσσα τόσο για τον συμβιβασμό όσο και για μια ενδεχόμενη μελλοντική συνεργασία με τον Γκονσάλες προκειμένου να προτείνει κάποιους παίκτες στον Παναθηναϊκό από την Αργεντινή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK