Αλαφούζος: "Δεν ξεχνάμε τη μαφία του ποδοσφαίρου"

Τα tweets του Γιάννη Αλαφούζο συνεχίζονται, όπως συνεχίζονται και οι επιθέσεις στον Ολυμπιακό. Σε νέα του τοποθέτηση ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, έκανε λόγο για "μαφία του ποδοσφαίρου" και σχολίασε πως οι πράσινοι παλεύουν μόνοι τους. Τι συμβούλευσε τον Αλαφούζο ο Χάρρυ Κλύνν.

Αλαφούζος: "Δεν ξεχνάμε τη μαφία του ποδοσφαίρου"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση κατά της διαιτησίας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πλατανιά, όμως δεν σταμάτησε εκεί.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, χρησιμοποίησε εκ νέου τον λογαριασμό του στο Twitter για να εκτοξεύσει βέλη, με τον Γιάννη Αλαφούζο να τονίζει μεταξύ άλλων πως ουδείς ξεχνάει τον Αρετόπουλο και την μαφία στο χώρο του ποδοσφαίρου και πως οι "πράσινοι" πολεμούν μόνοι τους.

"Δεν ξεχνάμε την μαφία του ποδοσφαίρου! Δεν ξεχνάμε τον Αρετοπουλο! Δεν ξεχνάμε! Πολεμάμε συνέχεια! Μόνοι μας! Είμαστε αποφασισμενοι!", ανέφερε στο το πρώτο tweet, ενώ στο δεύτερο έγραψε: "Υπάρχουν αυτά που λέγονται και δεν γίνονται και αυτά που γίνονται και δεν λέγονται όσο και αν θέλετε να κάνετε το άσπρο μαύρο θα νικήσουμε!".

Σε αυτά τα twεet του Αλαφούζου υπήρξε σχόλιο από το Χάρρυ Κλυνν το οποίο ανέφερε: "Γιάννη, εγώ σου τα 'πα, αλλά δε μ' άκουσες. Δύσκολα να γίνεις αποδεκτός από τη φυλή του ποδοσφαίρου. Οι δηλώσεις σου είναι λάθος", ανέφερε ο γνωστός Έλληνας κωμικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK