Ανακοίνωσε Μέστο ο Παναθηναϊκός

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Τζιαντομένικο Μέστο, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η ΠΑΕ.

Ανακοίνωσε Μέστο ο Παναθηναϊκός
Μέστο-Νάπολι

Ο Τζιαντομένικο Μέστο είναι ο δεξιός οπισθοφύλακας που επέλεξε ο Αντρέα Στραματσόνι για να καλύψει το χρόνιο κενό σε αυτήν τη θέση στον Παναθηναϊκό.

Ο 33χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Νάπολι και της Τζένοα, με παρουσίες στο Champions League το 2013, υπέγραψε για 1,5 χρόνο στους "πράσινους".

Η ανακοίνωση

"Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Ιταλού αμυντικού Τζιαντομένικο Μέστο.

Ο Μέστο, παρουσία των μάνατζερς του Αντρέα Μορέτι και Μπρούνο Τσιρίλο, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Ο Μέστο γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1982 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα 16 του χρόνια στη Ρετζίνα. Το 2000 πήγε δανεικός στην Κρεμονέζε και το 2001 στη Φερμάνα. Το 2002 επέστρεψε στη Ρετζίνα όπου πλέον καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα.

Το 2003 κλήθηκε στην Εθνική Ιταλίας κάτω των 21 ετών με την οποία κατέκτησε το Euro την ίδια χρονιά, παίζοντας ως βασικός. Το 2005 κλήθηκε και κατέγραψε δύο συμμετοχές στην εθνική ανδρών.

Το 2007 μεταπήδησε στην Ουντινέζε και ένα χρόνο μετά πήρε μετεγγραφή στη Τζένοα. Με τη φανέλα της κατέγραψε και έξι συμμετοχές στο Εuropa League.

Το 2012 τον απέκτησε η Νάπολι όπου έπαιξε μεταξύ άλλων σε τρία παιχνίδια του Champions League και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Europa League. Το καλοκαίρι του 2015 έμεινε ελεύθερος".

Ντρίμπλες και σόλο γκολ στην προπόνηση της Νάπολι

Γκολ με "ψαλιδάκι" του Μέστο

Ο Μέστο κάνει τάκλιν στον... Στραματσόνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Σχέδιο εξόντωσης από την εγκληματική οργάνωση"

Κάκωση ο Καλτσάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK