Αναμονή για Πράνιτς

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να περιμένει τον Πράνιτς ο οποίος προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από την Σπόρτινγκ, ενώ την ίδια ώρα ομάδες από την Ολλανδία φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Αναμονή για Πράνιτς

Καμία εξέλιξη δεν υπήρξε στο θέμα του Πράνιτς. Ο Κροάτης συνεχίζει να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Σπόρτινγκ, ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμα η χρυσή τομή. Οι Πορτογάλοι θεωρούν μεγάλο το ποσό της αποζημίωσης που αξιώνει ο παίκτης, ενώ ο Πράνιτς επιμένει. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός κρατά στάση αναμονής.

Μνηστήρες από την Ολλανδία

Πάντως τις τελευταίες ώρες το Τριφύλλι φέρεται να έχει και ανταγωνιστές. Συγκεκριμένα, ομάδες από την Ολλανδία φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Κροάτη. Άλλωστε, ο Πράνιτς έχει πολύ καλό όνομα στη χώρα της "τουλίπας" αφού εκεί έκανε το μεγάλο ξεπέταγμα του με τη φανέλα της Χέρενφεν.

Επιμένει για Μαυρία η Σάντερλαντ

Στο μεταξύ, αποφασισμένος να πάρει από τον Παναθηναϊκό τον Χάρη Μαυρία είναι ο Πάολο Ντι Κάνιο ο οποίος ετοιμάζεται να καταθέσει και τρίτη πρόταση για να αποκτήσει τον παίκτη.

Σύμφωνα με την "dailystar" μάλιστα, η πρόταση που θα καταθέσει θα είναι η αρχική με την οποία είχαν συμφωνήσει οι πράσινοι. Ο Μαυρίας προορίζεται για αντικαταστάτης του ΜακΛιν ο οποίος πήγε στη Γουίγκαν και έβαλε χρήματα στα ταμεία της Σάντερλαντ.

Το πρόβλημα του Ατζαγκούν με τη βίζα

Αναγκασμένος να έρθει μέσω Νοτίου Αφρικής στην Ελλάδα και όχι απευθείας από την Νιγηρία είναι ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση υπήρχε ενδεχόμενο να μην μπορούσε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα στο προξενείο της Ελλάδας στη Νιγηρία αναβαθμίζεται το σύστημα έκδοσης βίζα και δεν υπήρχε δυνατότητα να επισπευσθεί η διαδικασία.

Μάλιστα ο Παναθηναϊκός δεν είναι η μόνη ομάδα αντιμετώπισε πρόβλημα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει για τον Παναιτωλικό που βρίσκεται στο κυνήγι δυο ποδοσφαιριστών από τη Νιγηρία, ενώ τόσο τα Χανιά όσο και η Νάουσα έχουν παρόμοιο πρόβλημα με παίκτες που θέλουν να αποκτήσουν.

Ο Ατζαγκούν βρίσκεται ήδη στη Νότιο Αφρική και περιμένει να εκδοθεί η βίζα του για την Ελλάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK