Αναστασίου: "Διαφορετικό να παίζεις στη Λεωφόρο"

Πολλούς λόγους για να χαμογελά είχε ο Γιάννης Αναστασίου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Αναστασίου: "Διαφορετικό να παίζεις στη Λεωφόρο"

Ο προπονητής των "πράσινων" τόνισε: " Οταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, μετά από χρόνια η ομάδα επέστρεψε στην Λεωφόρο και υπήρξε ανταπόκριση από τον κόσμο. Προσπαθήσαμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται, καθώς δεν δουλέψαμε όπως θέλαμε λόγω των πολλών απουσιών που είχαμε με την Εθνική Ελπίδων και κάποιους μικροτραυματισμούς. Όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο παρά το άγχος που είχαν, κρατάμε το αποτέλεσμα όπως και το γκολ του Μπεργκ που άνοιξε λογαριασμό, καθώς έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Από την αρχή της φετινής χρονιάς έχουμε πει ότι ο Παναθηναϊκός θέλουμε να βγάζει υγεία και να παίζει κάθε παιχνίδι με σκοπό να κερδίζει. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και αυτά τα παιδιά χρειάζονται τη στήριξη του κόσμου, όχι μόνο στα καλά, αλλά και στη συνέχεια, γιατί σίγουρα μέσα στη χρονιά θα έρθουν και δύσκολες στιγμές και εκεί τους χρειαζόμαστε ακόμα πιο πολύ. Τους ευχαριστούμε για τη στήριξή τους σήμερα.

Αυτή τη στιγμή όπως όλοι έχετε δει η ομάδα είναι νέα και προσπαθεί να δημιουργηθεί. Από την άλλη, το πρωτάθλημα ξεκίνησε και η εικόνα πρέπει να είναι αυτή που πρέπει. Υπομονή, έχουμε δρόμο ακόμα, αλλά τα ματς δεν μπορούν να περιμένουν και πρέπει κάθε φορά να παρουσιαζόμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Σίγουρα είναι διαφορετικό να παίζεις στη Λεωφόρο, αλλά και εκτός έδρας με σωστή νοοτροπία μπορεί να έρθει το αποτέλεσμα.

Υπάρχουν ακόμα δύο εβδομάδες και όπως πάντα κάτι ακούγεται, κάτι ψιθυρίζεται! Ο στόχος μας είναι αυτή την στιγμή η ατομική και ομαδική βελτίωση. Για τα μεταγραφικά, υπάρχει η διοίκηση και ο τεχνικός διευθυντής που τα ρυθμίζει αυτά. Αν υπάρχει κάποιο περιθώριο, λόγω μπάτζετ, τότε θα μπορέσουμε να κινηθούμε για κάποιο ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν στόχοι και αν μπορέσουμε θα προχωρήσουμε σε κάποια κίνηση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK