Ανάβει το πράσινο φως για την "Arboris Capital"

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ θα ανάψει το απόγευμα το πράσινο φως στην Arboris Capital να φέρει συγκεκριμένη πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ, ενώ η πλευρά του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ δηλώνει ότι τη Δευτέρα θα παραδοθούν οι εγγυήσεις που ζητά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ότι ο ίδιος ο πρίγκιπας θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα.

Ανάβει το πράσινο φως για την "Arboris Capital"

Στις 5 το απόγευμα θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ με αντικείμενο συζήτησης την πρόταση της Arboris Capital να βρει επενδυτικό σχήμα για το σύνολο των μετοχών. Τα μέλη του Δ.Σ. αναμένεται να εξουσιοδοτήσουν το Δημήτρη Γόντικα να προχωρήσει σε συζητήσεις με την συμβουλευτική και επενδυτική εταιρεία από το Αμπου Ντάμπι και να της δώσει όλα τα στοιχεία που θα ζητήσει, ώστε στη συνέχεια να φέρει συγκεκριμένη πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ.

Το Δ.Σ. αριθμεί πλέον 13 μέλη, μετά τις 7 παραιτήσεις και είναι σε θέση με 10 ψήφους να πει ναι στην εκδήλωση ενδιαφέροντος της Arboris Capital να βρει επενδυτικό σχήμα για τον Παναθηναϊκό. Εφόσον στη συνέχεια έρθει συγκεκριμένη και επίσημη πρόταση, το τωρινό Δ.Σ. δεν θα μπορεί να αποφασίσει. Ο λόγος είναι ότι για πολύ σημαντικά θέματα, χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία, δηλαδή 14 ψήφους.

Στο μεταξύ, ο Βλάσης Τσάκας θα αναχωρήσει τελικά την Παρασκευή για τη Τζέντα λόγω της αργίας που υπάρχει στον Αραβικό κόσμο τη συγκεκριμένη μέρα και από το Σάββατο θα πιάσει δουλειά με το νομικό επιτελείο του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Η πλευρά του Σαουδάραβα υποψήφιου επενδυτή δηλώνει ότι τη Δευτέρα θα έχει στα χέρια του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης το νόμιμο έγγραφο με το γνήσιο της υπογραφής αλλά και τις εγγυήσεις που ζητά, ενώ προσδιορίζει την άφιξη του πρίγκιπα στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, με λίαρ τζετ, από την Τετάρτη εώς την Παρασκευή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK