Αναβολή για τους Σαουδάραβες

Ο Βλάσης Τσάκας μετέθεσε τις εξελίξεις με τους Σαουδάραβες για τα επόμενα 24ωρα. Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός πως τα οικονομικά στοιχεία απαιτούν χρόνο και πως γίνονται αλλαγές στην πρόταση που θα καταθέσουν οι υποψήφιοι επενδυτές. Χωρίς Φερέιρα η προπόνηση, σε ποια ματς θα απουσιάσουν Σιμάο και Βιτόλο.

Αναβολή για τους Σαουδάραβες

Ο Βλάσης Τσάκας είχε δεσμευτεί ότι θα κατατεθεί τη Δευτέρα η πρόταση από τους Σαουδάραβες επενδυτές για τον Παναθηναϊκό αλλά μετέθεσε τις εξελίξεις για μέσα στην εβδομάδα.

Νέα αναβολή υπήρξε στην υπόθεση με τους Σαουδάραβες επενδυτές. Ο Βλάσης Τσάκας είχε δηλώσει την προηγούμενη εβδομάδα, μετά τη ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου, ότι τη Δευτέρα θα έρθει η νέα πρόταση των Αράβων για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Ωστόσο μετέθεσε τις εξελίξεις για μέσα στα επόμενα 24ωρα και οι πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός πως τα οικονομικά στοιχεία απαιτούν χρόνο και πως γίνονται αλλαγές στην πρόταση.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση προσπαθεί μέσω του Αδαμάντιου Πολέμη να εξασφαλίσει δάνειο ύψους 15 εκ. ευρώ από τράπεζα και η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα.

Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει αφάνταστα, άλλωστε την Πέμπτη υπάρχει η απολογία του Παναθηναϊκού στην UEFA για τις οφειλές των 2,5 εκ. ευρώ και η διοίκηση καλείται να παρουσιάσει κάτι χειροπιαστό.

Χωρίς Φερέιρα η προπόνηση

Στα αγωνιστικά, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα απουσίασε από την προπόνηση της Δευτέρας για προσωπικούς λόγους, όπως και ο Μπουμσόνγκ που βρίσκεται με άδεια στη Γαλλία και θα επιστρέψει την Τετάρτη, ενώ άδεια είχε και ο Κουίνσι και θα γυρίσει την Τρίτη.

Ο Λέτο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η διαφαινόμενη διακοπή του πρωταθλήματος για μια εβδομάδα θα δώσει την ευκαιρία στον Φερέιρα να δουλέψει με τους παίκτες του και ο Πορτογάλος τεχνικός ευελπιστεί να επιστρέψουν οι τραυματίες για τα ντέρμπι που ακολουθούν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK