Ανοικτά ζητήματα με στόπερ και Όλσεν

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να ψάχνει για στόπερ, αφού ο Σίλντενφελντ μπορεί να απέρριψε τον ΑΠΟΕΛ, αλλά ψάχνεται για να φύγει. Συζητήσεις με Ίντερ για τον Όλσεν.

Ανοικτά ζητήματα με στόπερ και Όλσεν

Ο Νίκος Νταμπίζας συνεχίζει την έρευνα αγοράς για κεντρικό αμυντικό. Ο Γκόρντον Σίλνενφελντ είπε "όχι" στον ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη, όμως δεν είναι και σίγουρο ότι θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής Κροάτης αμυντικός έχει στο μυαλό του το Μουντιάλ της Βραζιλίας και θέλει παιχνίδια στα πόδια του για να μη χάσει τη θέση του στην αποστολή.

Με βάση την έως τώρα αγωνιστική εικόνα του Σίλντενφελντ, θα υπάρξουν ματς που θα μείνει στον πάγκο από τον Αναστασίου, ιδιαίτερα αν συνεχιστούν οι προβληματικές εμφανίσεις του. Γι' αυτό και ο ίδιος ο παίκτης ψάχνεται για το μέλλον του και είναι ανοιχτό να διακοπεί πρόωρα ο δανεισμός του από τη Ντιναμό Μόσχας, ο οποίος κανονικά λήγει το καλοκαίρι. Αν τελικά παραμείνει ο Κροάτης, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει στόπερ το καλοκαίρι, αλλά ο Νταμπίζας φροντίζει να είναι έτοιμος από τώρα. Ως εκ τούτου το ζήτημα του κεντρικού αμυντικού μένει ανοικτό μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι επαφές με την Ίντερ για το δανεισμό του Πάτρικ Όλσεν. Αγκάθι αποτελεί η δέσμευση που αξιώνουν οι Ιταλοί για συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών του Δανού μέσου ως βασικού και το θέμα με τον 20χρονο χαφ αναμένεται να ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Άλλωστε μέχρι τη Δευτέρα θα γνωρίζει ο Παναθηναϊκός και την οριστική απάντηση του Τάσου Λαγού που όπως όλα δείχνουν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2017. Αν όλα κυλήσουν ομαλά με τον Λαγό και υπογράψει, οι "πράσινοι" δεν θα "καίγονται" για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, αν και θεωρούν ότι η περίπτωση του Όλσεν αποτελεί ευκαιρία χωρίς οικονομικό κόστος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK