Ανοιχτή ΓΣ

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα δώσει το παρών στη γενική συνέλευση της Παρασκευής και με αίτημα του στην ΠΑΕ, ζητά να είναι ανοιχτή για τους δημοσιογράφους προκειμένου ο κόσμος να μάθει το τι θα γίνει.

Ανοιχτή ΓΣ

Το πρωί της Παρασκευής θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η κρίσιμη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ για την επόμενη μέρα στην ομάδα. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, όπως σας έχουμε αναφέρει εδώ και μέρες, θα δώσει το παρών στη ΓΣ με αντικείμενο την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Παράλληλα ο κ. Βγενόπουλος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Δημήτρη Γόντικα, ζήτησε να είναι ανοιχτή για τους δημοσιογράφους η γενική συνέλευση προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος για το τι γίνεται και να αποφευχθούν οι διαρροές και τα χαλασμένα τηλέφωνα λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για εταιρείες που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο, είναι υποχρεωτικό να είναι ανοιχτή η ΓΣ. Σε όσες δεν είναι, όπως ο Παναθηναϊκός, είναι στην ευχέρεια των μετόχων.

Για τον λόγο αυτό ο Ανδρέας Βγενόπουλος προχώρησε στο συγκεκριμένο αίτημα και ο Δημήτρης Γόντικας θα μιλήσει με τους υπόλοιπους μετόχους προκειμένου να αποφασιστεί αν θα είναι ανοιχτές οι πόρτες την Παρασκευή.

Την ίδια ώρα οι διεργασίες συνεχίζονται, τις τελευταίες ημέρες έχουν αναπτυχθεί σενάρια για συμμετοχή και άλλων επιχειρηματιών, όπως ο Γιάννης Αλαφούζος που ήταν στο πλευρό του Ανδρέα Βγενόπουλο όταν ιδρύθηκε η ΠΕΚ το 2008.

Πέρα από τον Ανδρέα Βγενόπουλος το "παρών" στη ΓΣ της Παρασκευής αναμένεται να δώσουν ο Αδαμάντιος Πολέμης και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ενώ η πλευρά Βαρδινογιάννη ενδέχεται να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK