Ανταποκρίνεται η Arboris Capital στον Παναθηναϊκό

Η Arboris Capital έχει ενημερωθεί για την πρόθεση του Παναθηναϊκού να ζητήσει την παρουσίαση μιας ολοκληρωμένης πρόταση εντός 20ημέρου και αναμένεται να το αποδεχτεί.

Ανταποκρίνεται η Arboris Capital στον Παναθηναϊκό

Αποφασισμένη να επισπεύσει τις διαδικασίες για την παρουσίαση ολοκληρωμένης πρότασης στον Παναθηναϊκό είναι η Arboris Capital. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.prasinanea.gr , στελέχη της επενδυτικής εταιρίας από το Άμπου Ντάμπι προτίθενται να έρθουν στην Αθήνα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, προκειμένου να παρουσιάσουν ένα αναλυτικό πλάνο.

Οι άνθρωποι της είχαν απ' ευθείας επαφή την Τετάρτη με διοικούντες του Παναθηναϊκού και πληροφορήθηκαν την απαίτηση τους να συντομεύσει το χρονικό διάστημα των τεσσάρων μηνών, που είχαν αιτηθεί στην αρχή. Όπως ενημερώθηκαν, οι εξελίξεις στο ενδιαφέρον του Σουλτάν Αλ Σαούντ έχουν προχωρήσει και πρέπει να κινηθούν ταχύτατα.

Από την πλευρά τους, τα στελέχη της Arboris Capital ανταποκρίθηκαν θετικά και προετοιμάζουν πυρετωδώς τον φάκελο που θα καταθέσουν στην πράσινη ΠΑΕ. Στο μυαλό τους υπάρχει ήδη το επενδυτικό fund που θα εμπλακεί στον Παναθηναϊκό και ενδεχομένως να το αποκαλύψουν στις συζητήσεις που θα έχουν με τη διοικούσα επιτροπή του Τριφυλλιού.

Με το ζήτημα ασχολείται προσωπικά ο εκτελεστικός διευθυντής Ρίτσαρντ Κχάλχουμπ, ενδεικτικό της βαρύτητας που αποδίδεται. Η Arboris Capital έχει στη διάθεση της τις δύο εβδομάδες που θα απαιτηθούν για να ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος του Πρίγκιπα Σουλτάν. Εφόσον προλάβει και μπορεί να παρουσιάσει ένα ελκυστικό σχέδιο, θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK