Απασχολεί τον Παναθηναϊκό ο Κυργιάκος

Το όνομα του Σωτήρη Κυργιάκου θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό στη μεταγραφική περίοδο από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τη Βόλφσμπουργκ και οι "πράσινοι" θέλουν ενίσχυση στην αμυντική γραμμή. Μήνυμα σε Κουϊνσι: "Φέρε και πρόταση και φύγε". Την Τρίτη η παρουσίαση του Αναστασίου και η τελευταία προπόνηση.

Απασχολεί τον Παναθηναϊκό ο Κυργιάκος

Ο Σωτήρης Κυργιάκος είναι ένα όνομα που θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Οι "πράσινοι" θέλουν ενίσχυση στην αμυντική γραμμή με την απόκτηση 2-3 στόπερ και ο έμπειρος αμυντικός είναι μία λύση που θεωρείται αξιόπιστη και κάνει "κλικ" στον κόσμο.

Ο 34χρονος Κυργιάκος έμεινε ελεύθερος από τη Βόλφσμπουργκ και το τριφύλλι εξετάζει την περίπτωση του αρκεί βέβαια να ρίξει τις απαιτήσεις του και να τις προσαρμόσει στα τωρινά (οικονομικά) δεδομένα του συλλόγου. Αλλωστε, τον Ιανουάριο ο Ελληνας στόπερ είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος του είχε κάνει επίσημη πρόταση, αλλά το θέμα δεν προχώρησε λόγω του συμβολαίου του Κυργιάκου με τη Βόλφσμπουργκ.

Στο μεταξύ, ο Χρήστος Παναγόπουλος συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής με τον Κουίνσι και τον μάνατζερ του και τον ενημέρωσε πως μπορεί να φύγει αρκεί πρώτα να φέρει πρόταση από άλλη ομάδα.

Οσον αφορά, τέλος, στον Γιάννη Αναστασίου, την Τρίτη 14 του μήνα -τη μέρα που θα γίνει η τελευταία προπόνηση της σεζόν- θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Ελληνα προπονητή από την ΠΑΕ και θα ανακοινωθεί το οργανόγραμμα για τη νέα περίοδο. Οπως είναι γνωστό, ο Γιάννης Βονόρτας θα είναι στο τεχνικό τιμ, ο Δημήτρης Σαραβάκος θα είναι διευθυντής ποδοσφαίρου και ο Νίκος Νταμπίζας θα είναι στη θέση του τεχνικού συμβούλου.

Παρά τις αντιδράσεις για τον Νταμπίζα, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν κάνει πίσω στη στελέχωση της ομάδας. Εξάλλου, Σαραβάκος και Νταμπίζας έχουν αναλάβει τον σχεδιασμό και ήδη τον έχουν ξεκινήσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK