"Απειλείται με αποβολή ο Παναθηναϊκός"

Διαβάστε ποιες θα είναι οι επιπτώσεις για τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που προβεί σε μήνυση κατά των Ποδοσφαιρικών Εισαγγελέων της ΕΠΟ.

"Απειλείται με αποβολή ο Παναθηναϊκός"

Ο Παναθηναϊκός δείχνει διατεθειμένος να τραβήξει το σχοινί στα... άκρα όσον αφορά την κόντρα του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Οι "πράσινοι" γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να καταθέσουν μήνυση κατά των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων, κατηγορώντας τους για επιλεκτική εθελοτυφλία στο θέμα της "εγκληματικής οργάνωσης".

Με απλά λόγια οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" θεωρούν αδιανόητο να έχει οδηγηθεί η υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός - Βέροια στην Εφέσεων, να ετοιμάζονται τη Δευτέρα για καταθέσεις 17 μέλη της επαρχιακής ομάδας, να υπάρχουν όλες αυτές οι καταθέσεις στον ανακριτή Γιώργο Ανδρεαδή και παρόλα αυτά οι δύο εισαγγελείς, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος και Παναγιώτης Καρράς να διατηρούν εκτός "κάδρου" τον Ολυμπιακό.

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κάνει πράξη την "απειλή" του, τότε θα υπάρξουν σημαντικές επιπτώσεις, καθώς όπως ανέφεραν κύκλοι της Ομοσπονδίας "εάν γίνει κάτι τέτοιο, θεωρείται προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια και τιμωρείται με αποβολή η ομάδα".

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα