Από βδομάδα για Λέτο

Τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού, οι Καπίνο-Ζέκα-Μπιάσμιρ δεν προπονήθηκαν την Παρασκευή λόγω ίωσης. Έτοιμοι οι Κουίνσι και Μπουμσόνγκ, την ερχόμενη εβδομάδα θα κριθεί η συμμετοχή του Λέτο στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Από βδομάδα για Λέτο
INTIME SPORTS

Ο Σεμπάστιαν Λέτο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και την Παρασκευή, μαζί με τον Ρούντολφ και την Τρίτη θα επιδιώξει να ανεβάσει στροφές για να επανέλθει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων προκειμένου να μπορέσει να συμπεριληφθεί τουλάχιστον στην αποστολή του τριφυλλιού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή στο άδειο ΟΑΚΑ.

Αντίθετα οι Κουίνσι και Μπουμσόνγκ προπονούνται κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Φερέιρα για το ματς με τον ΠΑΟΚ, από το οποίο θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Σιμάο.

Οι Καπίνο-Ζέκα-Μπιάρσμιρ δεν μπόρεσαν να προπονηθούν την Παρασκευή λόγω ίωσης αλλά την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να επανέλθουν. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου και το επόμενο ραντεβού θα είναι το πρωί της Τρίτης, καθώς λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Φερέιρα αποφάσισε να τους δώσει διήμερο ρεπό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK