Αποχωρήσεις και αφίξεις

Ο Ορέστης Καρνέζης ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Ουντινέζε, η οποία την Δευτέρα (15/7) θα καταθέσει εγγράφως την πρόταση στον Παναθηναϊκό. Φεύγει ο Μαυρίας για την Αγγλία, Ντιαρά, Καστιλιόν και Νάνο θέλουν να φέρουν οι "πράσινοι" την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα.

Αποχωρήσεις και αφίξεις

Ο Ορέστης Καρνέζης πήρε την απόφαση να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση που του κατέθεσε η Ουντινέζε, η οποία προβλέπει τετραετές συμβόλαιο με απολαβές 300.000 ευρώ και μονοετή δανεισμό στην Γρανάδα, όπως το Contra.gr σας είχε ενημερώσει το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η μεταγραφή του διεθνούς γκολκίπερ, πλέον, εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό και την Δευτέρα (15/7), η ιταλική ομάδα θα στείλει το επίσημο έγγραφο με την πρόταση... αξίας 800.000 ευρώ, που εκτιμάται ότι θα γίνει αποδεκτή. Φαβορί για να αντικαταστήσει τον "Όρε" είναι ο Στέφανος Κοτσόλης.

Πέρα από τον Ορέστη Καρνέζη, τις βαλίτσες του ετοιμάζει και ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος αναμένεται να μεταβεί στην Αγγλία την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και, αν όλα κυλήσουν ομαλά, να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Σάντερλαντ.

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, φουλάρει τις μηχανές του για να ολοκληρώσει τρεις μεταγραφές την ερχόμενη εβδομάδα και αναζητά έναν κεντρικό αμυντικό, ένα μεσοεπιθετικό και έναν εξτρέμ.

Ο Μαχαμαντού Ντιαρά, όπως το Contra.gr είχε ενημερώσει την Παρασκευή, περιμένει ειδοποίηση από τους "πράσινους" για να ταξιδέψει στην Αθήνα και να επέλθει οριστική συμφωνία. Παράλληλα το "τριφύλλι" περιμένει την αποδέσμευση του Ισπανού αριστερού μπακ Νάνο από την Πονφεραντίνα, ενώ υπάρχει αισιοδοξία πως στο Απήλιον θα μετακομίσει και ο Ολλανδός φορ του Άγιαξ Τζέφρι Καστιλιόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK