Ασκεί έφεση για Ντέιβιντ ο Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πρόκειται να καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης του CAS, για την αποζημίωση που επιδίκασε στην Παλμέιρας για τη μεταγραφή του Ντέιβιντ.

Ασκεί έφεση για Ντέιβιντ ο Παναθηναϊκός

Μία υπόθεση από τα παλιά ήρθε να δημιουργήσει νέο -οικονομικό- "πονοκέφαλο" στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Το CAS ενημέρωσε το "τριφύλλι" πως έπειτα από μια πολυετή δικαστική διαμάχη, υποχρεούται να καταβάλει στην Παλμέιρας το ποσό των 680.000 ευρώ για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου Ντέιβιντ τον Ιανουάριο του 2009.

Παρόλα αυτά, οι "πράσινοι" δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, αφού έχουν σκοπό να καταθέσουν έφεση σε δεύτερο βαθμό, ευελπιστώντας να μειώσουν το επιδικασθέν ποσό ή -στην καλύτερη περίπτωση- να το εξαλείψουν.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ