Αυτό έλειπε στον Χίλιεμαρκ και είπε "ναι" στον Παναθηναϊκό

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ αποκάλυψε πως αυτό που τον έπεισε να μετακομίσει στην Ελλάδα είναι η προοπτική κατάκτησης τίτλου με τον Παναθηναϊκό, κάτι που δεν είχε στην Serie A.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΣΚΑΡ ΧΙΛΙΕΜΑΡΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΣΚΑΡ ΧΙΛΙΕΜΑΡΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Αυτό που έψαχνα, ήταν το συναίσθημα που είχα στην Έλφσμποργκ και στην Αϊντχόφεν, να παλεύω για τον τίτλο και να έχω θετική αύρα στην ομάδα. Να δουλεύω διεκδικώντας νέους στόχους και να μην πολεμάω μόνο για να αποφύγω τον υποβιβασμό.

Εξελίχτηκα πολύ στην Ιταλία και έμαθα πολλά, αλλά ήρθε η ώρα για μία νέα ζωή, ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος", τόνισε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ, ο οποίος κλήθηκε εσπευσμένα από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιάνε Άντερσον, για να καλύψει το κενό του τραυματία Έκνταλ στην Εθνική Σουηδίας απέναντι στην Λευκορωσία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Σε ερώτηση δε για το τι γνωρίζει για τη νέα του ομάδα, ο πρώην άσος των Τζένοα και Παλέρμο απάντησε: "Πούλησε τον αρχηγό του και έψαχνε έναν box to box μέσο και ο προπονητής ήταν σίγουρος ότι εγώ ήμουν αυτός που ήθελε.

Επικεφαλής του σκάουτινγκ στην ομάδα είναι ο Μίκαελ Νίλσον, άρα έχει ξεκάθαρη άποψη για μένα. Τώρα, ξέρω ότι όλα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν γρήγορα".

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK