"Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό"

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι του Σαββάτου στη Λεωφόρου. "Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό" λένε στις μεταξύ τους συζητήσεις ο Αναστασίου και οι παίκτες. Ανοιχτή προπόνηση για τον κόσμο την Παρασκευή στη Λεωφόρο. Ρεπορτάζ Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

"Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Και τώρα ο Ολυμπιακός. Η διπλή αποστολή του Παναθηναϊκού στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία με τις δύο νίκες σε βάρος του Εργοτέλη για το πρωτάθλημα και το κύπελλο και "πράσινοι" κινούνται πλέον στους ρυθμούς της μεγάλης αναμέτρησης με τον αιώνιο αντίπαλο στο γήπεδο της Λεωφόρου το απόγευμα του Σαββάτου.

Στις τάξεις του τριφυλλιού υπάρχει πίστη για νίκη στο ντέρμπι. Από το βράδυ της Τετάρτης όλοι συζητούν για το μεγάλο ματς με τον Αναστασίου να ζητά από τους παίκτες του να επιδείξουν μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και στα 90 λεπτά του αγώνα, ενώ αυτό που τονίζουν άπαντες είναι ότι "σεβόμαστε τον Ολυμπιακό αλλά δεν τον φοβόμαστε".

Παράλληλα αποφασίστηκε να είναι ανοιχτή για τον κόσμο του Παναθηναϊκού η τελευταία προπόνηση της ομάδας, στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής στη Λεωφόρο, όπου οι φίλοι του τριφυλλιού θα έχουν την ευκαιρία να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες για το ντέρμπι.

Η αποστολή επέστρεψε από την Κρήτη το πρωί της Πέμπτης και οι παίκτες πήγαν απευθείας στο Απήλιον για προπόνηση. Ο Γιάννης Αναστασίου κράτησε κλειστά τα χαρτιά του στα δύο τελευταία παιχνίδια με τον Εργοτέλη και δεν έκανε δοκιμή 11αδας για να μη διαρρεύσει στον τύπο.

Το εγχείρημα απέδωσε, ο Παναθηναϊκός πέτυχε δύο νίκες που του δίνουν μεγάλη ψυχολογική ώθηση και λογικά δεν θα υπάρξει δοκιμή ούτε στην τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Σίλντενφελντ που δεν ταξίδεψε στην Κρήτη για να ξεκουραστεί, θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας, όπως και ο Στέφανο Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, ο Ζέκα που αγωνίστηκε ως αλλαγή θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Αναστασίου επέλεξε να κρατήσει στον πάγκο τον Φιγκερόα και όχι τον Μπεργκ, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό να δούμε βασικό τον Αργεντινό φορ στο ντέρμπι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK