Δεν προχωρά με Καραγκούνη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αποσύρεται από την περίπτωση του Γιώργου Καραγκούνη και όπως φαίνεται δεν θα υπάρξει νέα προσέγγιση για επιστροφή του "τυπάρα" στους "πράσινους". Δελεαστικές προτάσεις από Αμερική και Αυστραλία έχει ο Ελληνας μέσος.

Δεν προχωρά με Καραγκούνη ο Παναθηναϊκός

Η περίπτωση επιστροφής του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό δεν θα προχωρήσει και ουσιαστικά αυτό το θέμα λαμβάνει τέλος.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως πρόκειται για διοικητική απόφαση του τριφυλλιού, αλλά και του ποδοσφαιριστή να μην προχωρήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής με τον πρώην παίκτη των πράσινων.

Οπως φαίνεται το διαζύγιο των δύο πλευρών έχει αφήσει... κατάλοιπα και οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να προχωρήσουν σε μια νέα συνεργασία ώστε ο "τυπάρας" να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που αγάπησε. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να καλύψει τις δελεαστικές προτάσεις που είχε ο παίκτης στα χέρια του.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραγκούνης έχει προτάσεις από το εξωτερικό -από Αμερική και Αυστραλία- και αφού ξεκουραστεί θα αποφασίσει για το μέλλον της καριέρας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK