"Δώρο" με Μολέδο πριν την Καμπάλα

Την Τετάρτη (26/7) στην Αθήνα ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου και την Πέμπτη (27/7) οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟ ως το 2020, με στόχο να ανακοινωθεί πριν το πρώτο παιχνίδι με τους Αζέρους στο «Απόστολος Νικολαΐδης». «Τρέχουν» ταυτόχρονα οι υποθέσεις του winger και του ενός μπακ, για να κλείσουν μαζί. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports)
moledo EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκλας Χουλτ έκανε την… αρχή το μεσημέρι της Δευτέρας (ελέω της… βιασύνης και των πιέσεων του Μάρτιν Νταλίν προς τον Παναθηναϊκό), επεκτείνοντας το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» έως το 2020 και ακολουθεί (άμεσα) και ο Ροντρίγο Μολέδο με αντίστοιχες υπογραφές, που θα είναι κάτι σαν… δώρο (και) για τον κόσμο της ομάδας.

Το βράδυ της Τετάρτης (26/7) εκπρόσωπος απ’ το κορυφαίο βραζιλιάνικο γραφείο μάνατζερ του Χόρχε Μασάδο (πιθανότατα ο γιος του Καουέ Μασάδο) θα έρθει στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τους «πράσινους», πάνω στο νέο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου στόπερ.

Ο ατζέντης του Μολέδο θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το πρωί της Πέμπτης (27/7), το πρωινό δηλαδή του α’ αγώνα με την Καμπάλα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», προκειμένου να τρέξει τις τελικές διαδικασίες και είναι πολύ πιθανό προς το μεσημεράκι να τον… ακολουθήσει και ο 29χρονος στόπερ,αφήνοντας για λίγη ώρα το ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσει η αποστολή του «τριφυλλιού» πριν το παιχνίδι με τους Αζέρους.

Τα περισσότερα άλλωστε απ’ τα διαδικαστικά ζητήματα της ανανέωσης είναι ήδη… στρωμένα, αφού τα τελευταία 24ωρα έχουν γίνει ανταλλαγέςmailμε τα συμβόλαια και η πλευρά του παίκτη (ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά απ’ τις αρχές του μήνα), έχει στα χέρια τις όλες τις λεπτομέρειες της τελικής «πράσινης» πρότασης, η οποία καλύπτει τα «θέλω» των Βραζιλιάνων.

Εφόσον όλα κυλήσουν βάσει σχεδιασμού κι ετοιμαστούν τα πάντα εγκαίρως, είναι πολύ πιθανό ο Μολέδο να υπογράψει το νέο συμβόλαιο ζωής με τον Παναθηναϊκό ως το 2020 (με απολαβές που θα προσεγγίζουν το μισό εκατ. ευρώ με τα μπόνους) λίγες ώρες νωρίτερα από τη… σέντρα του αγώνα με την Καμπάλα.

Κι εκεί, λίγο πριν το «ζέσταμα» των «πράσινων» το βράδυ της Πέμπτης να ανακοινωθεί απ’ τα μεγάφωνα του «Απόστολος Νικολαΐδης» κι επισήμως η συμφωνία και η παραμονή του «βράχου» της «πράσινης» άμυνας για τα επόμενα τρία χρόνια, «ζεσταίνοντας» ακόμη περισσότερο (και) τον κόσμο του «τριφυλλιού».

ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΑΖI

Σε ότι αφορά τώρα τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του «τριφυλλιού», οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κινούνται «αθόρυβα» συνεχίζοντας τις επαφές τους, με τους στόχους που έχουν προκρίνει. Για τη θέση του βασικούwingerοι συζητήσεις/διαπραγματεύσεις με τους δύο βασικούς υποψηφίους συνεχίζονται επί καθημερινής βάσης και παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν (κυρίως με τα κλαμπ, όπου ανήκουν), υπάρχει αισιοδοξία πως μέχρι την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Είναι πάντως δύσκολο (όχι όμως… απίθανο) να προλάβουν οι «πράσινοι» τις προθεσμίες μέσα στις επόμενες 48 ώρες, για να δηλωθεί εγκαίρως ο βασικόςwinger.

Παράλληλα με τον ακραίο μεσοεπιθετικό, στον Παναθηναϊκό προχωρούν τις συζητήσεις και για την απόκτηση μπακ. Το τελευταίο 24ωρο μάλιστα υπήρξε έντονη κινητικότητα (και) στο συγκεκριμένο «μέτωπο» και δεν αποκλείεται να γίνουν ταυτόχρονα δύο μεταγραφές (wingerκαι μπακ), όπως έγινε προ δεκαημέρου με τις περιπτώσεις των Καμπέσας και Λουτσιάνο που «έκλεισαν» μαζί…

News 24/7

24MEDIA NETWORK