Έφτασε Ελλάδα ο Λουντ (PHOTOS)

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (13/5), το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Ρόμπιν Λουντ.

Έφτασε Ελλάδα ο Λουντ (PHOTOS)

Ο Φινλανδός μέσος κατέφθασε στην Αθήνα μαζί με τον μάνατζερ του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, προκειμένου να περάσεις τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνέχεια να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με τους "πράσινους".

Στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους, ο Λοντ φάνηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένος: "Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία. Ήρθα στο κατάλληλο μέρος. Έχω μιλήσει με τον Γιόνας Κόλκα και μου είπε τα καλύτερα. Ανυπομονώ να παίξω στον κόσμο του Παναθηναϊκού".

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ο τεχνικός διευθυντής Λεωνίδας Βόκολος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Νικόλας Βασιλαράς, ήταν εκείνοι που υποδέχθηκαν τον 22χρόνο χαφ στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Ο Λουντ πήγε το μεσημέρι στο Κορωπί, όπου και είχε μια πρώτη γνωριμία με το προπονητικό τιμ αλλά και κάποιους από τους μελλοντικούς συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, ο Φινλανδός είχε δεκάλεπτο τετ α τετ με τον Γιάννη Αναστασίου, όπου κανόνισαν το ακριβές πρόγραμμα ένταξής του στην ομάδα, ενώ ξεναγήθηκε και στις εγκαταστάσεις.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα του Λουντ την Πέμπτη περιλαμβάνει ιατρικές εξετάσεις το πρωί, υπογραφές το μεσημέρι ενώ το απόγευμα θα ξεκινήσει την αναζήτηση σπιτιού και την Παρασκευή θα αναχωρήσει για την πατρίδα του.

Επιπλέον, οι παίκτες υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις, ενώ την Πέμπτη θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις ξανά την Παρασκευή στις 10 το πρωί.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του Λουντ:

Έφτασε Ελλάδα ο Λουντ (PHOTOS)

Έφτασε Ελλάδα ο Λουντ (PHOTOS)
Έφτασε Ελλάδα ο Λουντ (PHOTOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK