Έφυγε ο Βύντρα, σενάρια για Ολυμπιακό

O Λουκάς Βύντρα αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Τετάρτης (30/01) με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Χρήστο Παναγόπουλο.

Έφυγε ο Βύντρα, σενάρια για Ολυμπιακό

Ο δικηγόρος του διεθνούς αμυντικού, Αλέξανδρος Στεφανάκης, είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και συζήτησαν για τη λύση του συμβολαίου. Μετά από διαπραγματεύσεις, οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία και μετά από εννέα χρόνια ο Βύντρα αποτέλεσε παρελθόν για τους "πράσινους".

Οι διαπραγματεύσεις για τη λύσει συμβολαίου του Βύντρα με τον Παναθηναϊκό είχαν διάρκεια πέντε ωρών, ενώ όπως προκύπτει από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο Βύντρα θα εισπράξει μέσα στους επόμενους 18 μήνες ένα ποσό που θα φτάσει στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Contra.gr, ο Βύντρα ζήτησε το υπόλοιπο της φετινής σεζόν που δεν έχει πληρωθεί (650.000 ευρώ) και ένα ποσό από το τρίτο και τελευταίο έτος της συνεργασίας τους (150.000 ευρώ).

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Λουκά Βύντρα", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

O ΠΑΟΚ και το αουτσάιντερ... Ολυμπιακός

Αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι ότι ο Λουκάς Βύντρα δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Άνθρωποι του "Δικεφάλου του Βορά" επικοινώνησαν μαζί του και πληροφορήθηκαν ότι έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα, χωρίς να τους διευκρινίσει εάν πρόκειται για ελληνική ή ευρωπαϊκή.

Παράλληλα, εξακολουθούν να κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση του Βύντρα. Με βάση τη φημολογία, στο Λιμάνι κρίνουν ότι είναι μία φθηνή και αξιόπιστη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας μετά την αποχώρηση του Βασίλη Τοροσίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK