Εγκαταλείπει την υπόθεση Κουίνσι ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός εγκαταλείπει την υπόθεση Κουίνσι μετά την εμπλοκή με τον μάνατζερ του Γκανέζου, αλλά και την Αλ Σαντ. Την Παρασκευή αναμένεται η απάντηση του Γιώργου Καραγκούνη και η ανακοίνωση απόκτησης του Μπρούνο Φορναρόλι. Χριστοδουλόπουλος: "Να τα δώσουμε όλα".

Εγκαταλείπει την υπόθεση Κουίνσι ο Παναθηναϊκός

Κουίνσι τέλος για τον Παναθηναϊκό παρά τις επίπονες προσπάθειες των πράσινων το τελευταίο διάστημα να αλλάξουν τα δεδομένα και παρά την διαφαινόμενη συμφωνία με τον Γκανέζο.

Κάτι ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, κάτι η Αλ Σαντ, δυσκόλεψαν αφάνταστα το θέμα και έφεραν τον Παναθηναϊκό στη δυσάρεστη θέση να αποσύρεται αναζητώντας πλέον άλλες λύσεις.

Πλέον, μετά από αυτή την αρνητική εξέλιξη, θα υπάρξει επαφή τους Γόντικα και του Ελευθεράκη με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για να δουν τι θα γίνει από εδώ και πέρα μετά την απώλεια του Γκανέζου. Το ερώτημα που γεννάται είναι αν ο Παναθηναϊκός θα πάει άμεσα για ακραίο χαφ και κεντρικό χαφ ή έστω για τη μία από τις δύο περιπτώσεις ή θα αφήσουν και τις δύο μεταγραφές για τον Αύγουστο.

Κατά τα λοιπά, την Παρασκευή αναμένεται η απάντηση του Γιώργου Καραγκούνη. Τούτη τη στιγμή ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά κάτι για το μέλλον του "τυπάρα" και άπαντες περιμένουν με αγωνία για να δουν αν ο αρχηγός της Εθνικής θα συνεχίσει με την πράσινη φανέλα ή θα περάσει την πόρτα της εξόδου.

* Την Παρασκευή θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ο Μπρούνο Φορναρόλι, ο οποίος την Πέμπτη πέρασε από τα ιατρικά τεστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK