"Εκεί μπορεί να βοηθήσει ο Εσιέν"

Ο Φούριο Φεντέλε, ο οποίος καλύπτει το ρεπορτάζ της Μίλαν στην "Corriere dello sport" μίλησε στον "Sport24 Radio" για τον Μίκαελ Εσιέν και το προφίλ που διατηρούσε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Μιλάνο και αποκάλυψε σε ποιες θέσεις μπορεί να βοηθήσει.

AC Milan's Michael Essien controls the ball during their Italian Serie A soccer match against Napoli at San Paolo stadium in Naples February 8, 2014. REUTERS/Giampiero Sposito (ITALY  - Tags: SPORT SOCCER)
AC Milan's Michael Essien controls the ball during their Italian Serie A soccer match against Napoli at San Paolo stadium in Naples February 8, 2014. REUTERS/Giampiero Sposito (ITALY - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Λίγη ώρα πριν από την άφιξη του Μίκαελ Εσιέν στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ο ρεπόρτερ Μίλαν στην "Corriere dello sport", Φούριο Φεντέλε, μίλησε στον Sport24 Radio και στους Παντελή Βλαχόπουλο και Αντρέα Παλομπαρίνι για τον Γκανέζο και αποκάλυψε τους τομείς στους οποίους ο παίκτης μπορεί να προσφέρει βοήθεια στο "τριφύλλι".

"Ο Εσιέν ήρθε στη Μίλαν στις 13 Ιανουαρίου 2014 και το συμβόλαιό του έφτασε στα 7,5 εκ. ευρώ. Ήταν ο μοναδικός παίκτης που ζήτησε ο Κλάρενς Ζέεντορφ όταν ανέλαβε τον πάγκο της Μίλαν μετά το "διαζύγιο" με τον Αλέγκρι. Δεν είχε μεγάλη αγωνιστική παρουσία στη Μίλαν, αλλά ήταν επαγγελματίας. Όσες φορές αγωνίστηκε έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και έδωσε δείγματα της μεγάλης αξίας του. Είχε, όμως, ένα πρόβλημα στο γόνατο που αποτέλεσε εμπόδιο.

Ο Εσιέν δεν έδειξε ιδιαίτερα κοινωνικός. Έτσι είναι ο χαρακτήρας του. Του άρεσε το Μιλάνο και ήθελε να μείνει. Δεν κυκλοφορούσε, όμως, πολύ. Προσωπικά, τον βλέπω ότι μπορεί στον Παναθηναϊκό να καλύψει όλες τις θέσεις στη μεσαία γραμμή, αλλά μπορεί και να παίξει και μπροστά από τους αμυντικούς. Αν έχει δίπλα του έναν οργανωτή, μπορεί να του φυλάει τα νώτα", ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του.

Διαβάστε ακόμη:

Όλα για τον Εσιέν: το συμβόλαιο και οι καλύτερες στιγμές του

Με ιδιωτική πτήση ο Εσιέν στην Αθήνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK