Έξαλλος ο Γουακάσο: "Με είπε μαύρη μαϊμού"

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο βγήκε εκτός εαυτού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ξάνθη, γιατί όπως φαίνεται κάποιος αντίπαλος τον προσέβαλε με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς!

Τρελάθηκε ο Γουακάσο σε κάποια στιγμή στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου κι αυτό γιατί όπως ισχυρίζεται κάποιος παίκτης της Ξάνθης τον αποκάλεσε "μαύρη μαϊμού"! Αμέσως κατευθύνθηκε προς τον τέταρτο διαιτητή και του ανέλυσε το συμβάν, όμως λίγο έλειψε να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Πιο συγκεκριμένα ο άσος του Τριφυλλιού μετά από μονομαχία στο κέντρο του γηπέδου και ενώ το παιχνίδι παιζόταν στο 38' της αναμέτρησης πήγε προς τον Ιωάννη Παπαδόπουλο και του είπε "Με είπε μαύρη μαϊμού δεν το άκουσες", κάτι που συνέλαβε ο τηλεοπτικός φακός. Ο Αντρέα Στραματσόνι μάλιστα βλέποντας εκνευρισμένο τον παίκτη του προσπάθησε να τον ηρεμήσει, αλλά μάταια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τον "κρέμασαν" όλοι...
Γιατί άργησε την τρίτη αλλαγή ο Στραματσόνι
Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα