Ελεύθερος ο Πράνιτς, κλείνει ο Φιγκερόα

Ο Ντάνιελ Πράνιτς έλυσε το συμβόλαιό του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και, πλέον, με τον ερχομό του στην Αθήνα, μπαίνει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Κλείνει και ο Φιγκερόα.

Ελεύθερος ο Πράνιτς, κλείνει ο Φιγκερόα

Ο 32χρονος Κροάτης μέσος ετοιμάζεται να φορέσει την πράσινη φανέλα, καθώς την Παρασκευή έλυσε το συμβόλαιό του με την Σπόρτινγκ και αναμένεται μέχρι το Σάββατο (31/8) το μεσημέρι στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις. Μάλιστα είναι πλέον πιθανό να υπογράψει διετές ή τριετές συμβόλαιο συνεργασίας από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος.

Την ίδια ώρα, το "τριφύλλι" ετοιμάζεται να φέρει πίσω τον Λουτσιάνο Φιγκερόα και οι συζητήσεις με τον 32χρονο Αργεντινό επιθετικό αφορούν σε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μέσα στις επόμενες ώρες θα κατατεθεί η επίσημη πρόταση και το θέμα θα ξεκαθαρίσει από Δευτέρα (2/9).

Ο Παναθηναϊκός επιχειρεί στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου να αποκτήσει δύο έμπειρους παίκτες με προσωπικότητα που θα τον βοηθήσουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

*** Ο Πάπε Σο πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και αποχαιρέτησε, καθώς αποχωρεί με προορισμό την Τουρκία για λογαριασμό της Ελιαζίγκσπορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK