Έμπλεξε...

Η "τζάμπα" ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη βάζει σε περιπέτειες τον Παναθηναϊκό και τα δύο επόμενα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και με Πανθρακικό είναι καθοριστικά για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Σχόλιο Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Έμπλεξε...
INTIME SPORTS

Η καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο στην Τρίπολη, μια από τις καλύτερες σε εκτός έδρας παιχνίδι, συνδυάστηκε με το τεράστιο πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Οι "πράσινοι" δεν πέτυχαν 1-2 γκολ για να καθαρίσουν το ματς και το πλήρωσαν στην επανάληψη με το λάθος από τους Καπίνο και Ζέκα.

7η ήττα στο πρωτάθλημα, υποχώρηση στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον υπάρχει μεγαλύτερη πίεση και άγχος για τη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και την επόμενη εβδομάδα δοκιμάζεται στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό που βρίσκεται 6 βαθμούς μακριά από την πεντάδα. Ο Αστέρας ανέβηκε στην 4η θέση και στο +2, παράλληλα η διαφορά από τον τρίτο Ατρόμητο αυξήθηκε στους 6 πόντους!

Από την αρχή της χρονιάς έχω γράψει ότι εύκολα ή δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα μπει στα πλέι οφ. Δεν θα αλλάξω άποψη. Απλά το εύκολο, αν κέρδιζε στην Τρίπολη, το κάνει πλέον δύσκολο. Μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες για πρώτη φορά φέτος μέσα στον Ιανουάριο, ήρθαν τώρα τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα με ΟΦΗ και με Αστέρα Τρίπολης.

Η έλλειψη σταθερότητας είναι το μεγάλο αγκάθι για τον φετινό Παναθηναϊκό. Και σε αυτό το σκέλος η ευθύνη βαραίνει τον Γιάννη Αναστασίου. "Παιδικά" λάθη στην άμυνα και δύσκολα βάζει γκολ στην επίθεση παρά το γεγονός πως δημιουργεί αρκετές φάσεις. Κοινώς η ομάδα είναι προβλέψιμη!

Η απουσία του Φιγκερόα είναι εμφανής και ο Αναστασίου ποντάρει στον Πέτριτς για να δώσει βοήθειες στον Μπεργκ που μετά τον τραυματισμό του στο φινάλε του πρώτου γύρου, έχει κάνει μόλις ένα καλό παιχνίδι, στο 1-3 στη Βέροια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK