Εν μέσω αβεβαιότητας

Μέσα σε βαρύ κλίμα και με τις φωνές κατά του Φερέιρα να είναι πλέον πολλές, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Τότεναμ για το Europa League. Δεν προπονήθηκαν οι Κουίνσι και Χριστοδουλόπουλος.

Εν μέσω αβεβαιότητας

Τα προβλήματα είναι αρκετά για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Τότεναμ στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (4/10-20.00). Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει τον τραυματία Μπουμσόνγκ και τον τιμωρημένο Σπυρόπουλο, ενώ η συμμετοχή των Κουίνσι- Χριστοδουλόπουλου -Βελάσκες θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση την Τετάρτη.

Ο Κουίνσι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά ποδοκνημική αλλά από το ιατρικό τιμ εκτιμάται ότι θα προλάβει. Ατομικά προπονήθηκε και ο Χριστοδουλόπουλος λόγω αιματώματος στον δεξιό τετρακέφαλο και την Τετάρτη θα επιχειρήσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε επίσης και ο Βελάσκες, ιατρικά θα είναι έτοιμος, όμως έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Ο Φερέιρα σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας τον νεαρό Χουχούμη, χωρίς να αποκλείεται και η περίπτωση να αγωνιστεί εκεί ο Βύντρα και να μπει στην 11αδα ως δεξιός μπακ ο Σεϊταρίδης. Οι Σισοκό και Ζέκα που χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αναμένεται να ξεκινήσουν με την Τότεναμ. Θέση διεκδικεί και ο Κατσουράνης.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αλαφούζος εξακολουθεί να στηρίζει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ωστόσο το κλίμα έχει αντιστραφεί και οι φωνές κατά του Πορτογάλου είναι πλέον πολλές. Τα δύο επόμενα παιχνίδια με Τότεναμ και Ξάνθη πριν από τη διακοπή θα είναι καθοριστικά, με την ομάδα να καλείται να δείξει σημάδια βελτίωσης, ενώ αγκάθι αποτελεί η μεγάλη αποζημίωση που προβλέπει το συμβόλαιο του Φερέιρα.

Η ουσία είναι ότι υπάρχει θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό και τα πάντα θα κριθούν την ερχόμενη εβδομάδα, όπως σας αναφέραμε και στο ρεπορτάζ της Δευτέρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK