Ένταση Χριστοδουλόπουλου-Νίνη στην προπόνηση, αμφίβολος ο Λέτο

Ένταση στην προπόνηση του Παναθηναϊκού μεταξύ Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και Σωτήρη Νίνη, οι οποίοι λογομάχησαν πάνω σε μια φάση. Το θέμα έληξε σχεδόν άμεσα και οι δύο παίκτες έδωσαν τα χέρια. Aμφίβολος για Λεβαδειακό ο Λέτο. Έληξε η ΑΜΚ χωρίς αποτέλεσμα.

Ένταση Χριστοδουλόπουλου-Νίνη στην προπόνηση, αμφίβολος ο Λέτο

Η δίψα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό για κατάκτηση του πρωταθλήματος και το πάθος που ξεχειλίζει στην προπόνηση σε μια κρίσιμη καμπή της διοργάνωσης και ενόψει της επικίνδυνης εκτός έδρας αποστολής με τον Λεβαδειακό, αποτυπώθηκε στην λογομαχία που είχαν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Σωτήρης Νίνης, οι οποίοι στάθηκαν άτυχοι την εφετινή σεζόν και περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή τους στη δράση.

Πάνω σε μία φάση με πρωταγωνιστές τους δύο ποδοσφαιριστές υπήρξε ένταση, όπως είθισται να συμβαίνει στις περισσότερες προπονήσεις πολλών ομάδων, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το θέμα έληξε γρήγορα και οι πρωταγωνιστές έδωσαν τα χέρια χωρίς άλλα... παρατράγουδα.

Από κει και πέρα, ο Σεμπαστιάν Λέτο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη λόγω των γνωστών ενοχλήσεων στο γόνατο και η συμμετοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με το Λεβαδειακό στη Λιβαδειά θα κριθεί ουσιαστικά την Τετάρτη όταν και θα επιχειρήσει να προπονηθεί κανονικά. Μάλιστα, ο Αργεντινός ενημέρωσε για τα παραπάνω μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, τονίζοντας ότι θα προσπαθήσει να προπονηθεί κανονικά την Τετάρτη. Παράλληλα, δεν ξέχασε να αναφερθεί στις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στη χώρα μας: "Προσπάθησα να προπονηθώ σήμερα, αλλά δεν ένιωθα τόσο καλά. Θα δούμε πως θα είμαι αύριο. Πολύ κρύο!"

Ο Κουίνσι υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω του προβλήματος στον γλουτό, οριστικοποιήθηκε η απουσία από το ματς στη Λιβαδειά και θα επιδιώξει να είναι έτοιμος στον αγώνα του επόμενου Σαββάτου με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Μετά από 25 μέρες ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ επέστρεψε στην Παιανία και υποβλήθηκε σε θεραπεία. Η εκτίμηση του ιατρικού τιμ του τριφυλλιού αναφέρει ότι ο Γάλλος αμυντικός θα επανέλθει μετά τις 10 Φεβρουαρίου με στόχο να προλάβει την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στην Κρήτη στις 18/2 για την 22η αγωνιστική.

Στο μεταξύ, το μεσημέρι της Τετάρτης θα γίνει η κοπή της πίτας του Παναθηναϊκού σε μαγαζί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας όπου έχουν προσκληθεί και οι μέτοχοι της ΠΑΕ και σίγουρα οι όποιες παρουσίες θα έχουν τη δική τους σημασία.

Άλλωστε ολοκληρώθηκε η προθεσμία για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου χωρίς αποτέλεσμα, ο Βλάσης Τσάκας υποστηρίζει ότι οι Σαουδάραβες θα βάλουν τα 15 εκ. ευρώ όταν ψηφιστεί ο νέος αθλητικός νόμος αλλά τα περιθώρεια έχουν στενέψει επικίνδυνα για το σύλλογο.

Η UEFA περιμένει με άγριες διαθέσεις στα τέλη Μαρτίου και το σενάριο που υπάρχει στο τραπέζι είναι η ταμειακή διευκόλυνση από μετόχους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK