Επαφές των εκπροσώπων του πρίγκιπα με την ΠΑΕ

Η δικηγόρος και ο οικονομικός σύμβουλος του πρίγκιπα Φειζάλ επικοινώνησαν την Τετάρτη με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ζήτησαν τα στοιχεία για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Αγωνία για την αδειοδότηση.

Επαφές των εκπροσώπων του πρίγκιπα με την ΠΑΕ

Ο Σαουδάραβας υποψήφιος επενδυτής πήρε την άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και το επόμενο βήμα των εκπροσώπων του ήταν να επικοινωνήσουν την Τετάρτη με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πιο συγκεκριμένα η δικηγόρος και ο οικονομικός σύμβουλος του πρίγκιπα σε επικοινωνία τους με στελέχη της ΠΑΕ ζήτησαν τα ακριβή στοιχεία και τις λεπτομέρειες για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με την τρέχουσα ΑΜΚ, καθώς για να είναι σε ισχύ, θα πρέπει να εκδοθεί ενημερωτικό σημείωμα και αυτό δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής.

Η πλευρά του πρίγκιπα Φειζάλ περιμένει να λάβει εγγράφως από την ΠΑΕ τα ακριβή στοιχεία για την ΑΜΚ ώστε να αποφασίσει στη συνέχεια τον τρόπο και το χρόνο που θα βάλει τα χρήματα στον Παναθηναϊκό. Πρόθεση του Σαουδάραβα υποψήφιου επενδυτή είναι να βάλει άμεσα 15 εκ. ευρώ και επιπλέον 55 εκ. ευρώ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Φυσικά στον Παναθηναϊκό τα πάντα κινούνται τώρα γύρω από την υπόθεση της αδειοδότησης και υπάρχει μεγάλη αγωνία για την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK