Επιβεβαίωση από τη Τζέντα για τον Σουλτάν

Η υπάλληλος του ελληνικού Προξενείου στη Τζέντα, επιβεβαίωσε ότι ο Πρίγκιπας Σουλτάν μετέβη εκεί για να επικυρώσει την υπογραφή του.

Επιβεβαίωση από τη Τζέντα για τον Σουλτάν

Συγκεκριμένα, η ελληνίδα υπάλληλος του Προξενείου, Χριστίνα Βιγενάκη, με δηλώσεις της στην εφημερίδα "Πράσινη" επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας μετέβη στο ελληνικό Προξενείο στη Τζέντα, για να επικυρώσει την υπογραφή του στο MOU:

"Ο Σουλτάν Αλ Σαούντ ήταν στα γραφεία μας, συνοδευόμενος από κάποιον συνεργάτη του. Είχε συνάντηση με τον κύριο Πρόξενο. Το γεγονός ότι πρόκειται για τον Πρίγκιπα επιβεβαιώθηκε άμεσα, αφού μας κατέθεσε το διαβατήριο του. Είναι απόγονος του μεγάλου Αλ Σαούντ της Σαουδικής Αραβίας. Πρόκειται για ένα πρόσωπο ευρέως γνωστό στη Τζέντα".

"Έχει γίνει γνωστό το θέμα με τον Παναθηναϊκό. Ο Πρίγκιπας, απ' όσο γνωρίζω, ήρθε εδώ για να επικυρώσει κάποια έγγραφα, ωστόσο δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, αφού αυτά τα συζήτησε κατ' ιδίαν με τον κύριο Πρόξενο".

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα