Εποχή Αναστασίου στον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να ανακοινώσει την πρόσληψη του Γιάννη Αναστασίου στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται ο νέος προπονητής του τριφυλλιού να αναλάβει την ομάδα μέχρι τις 25 Μαϊου που θα ολοκληρωθούν οι προπονήσεις. Στηρίζει ΑΕΚ ο Αλαφούζος, υπέρ της αναβολής της αγωνιστικής η ΠΑΕ.

Εποχή Αναστασίου στον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Αναστασίου θα είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού. Στη Γενική Συνέλευση των μετόχων την προσεχή Δευτέρα, ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του για το μέλλον και να ανακοινώσει την πρόσληψη του Ελληνα προπονητή στην τεχνική ηγεσία.

Ο Αναστασίου, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να βρεθεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και να δει από κοντά τον αγώνα με τη Βέροια, δεν αποκλείεται να αναλάβει από Δευτέρα την ομάδα μέχρι τις 25/05 (όταν και θα ολοκληρωθούν οι προπονήσεις για εφέτος), ώστε να κάνει την πρώτη γνωριμία, να πάρει την πρώτη γεύση και να κάνει το πρώτο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ.

Την ίδια ώρα, παραμένει το σίριαλ του τεχνικού διευθυντή. Πάντα παίζει η περίπτωση του Νίκου Νταμπίζα, ενώ δεν φαίνεται στην παρούσα φάση άλλη υποψηφιότητα, με δεδομένο ότι ο Τάκης Φύσσας δεν πρόκειται να αφήσει την Εθνική ομάδα πριν από το Μουντιάλ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι "πράσινοι" επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη το απόγευμα με τον Γιάννη Βονόρτα να βλέπει αρκετούς απόντες από το πρόγραμμα. Διάταση στον έσω πλάγιο υπέστη ο Ζέκα και θα υποβληθεί σε θεραπεία για μερικές ημέρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK