Ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αθήνα ο Σαουδάραβας πρίγκιπας

Στην Αθήνα αναμένεται ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ για τις τελικές συζητήσεις με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το γνήσιο της υπογραφής θέλει η πλευρά Τζίγγερ που είναι ικανοποιημένη με το προσχέδιο.

Ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αθήνα ο Σαουδάραβας πρίγκιπας

Το μήνυμα του Γιάννη Βαρδινογιάννη ελήφθη από την πλευρά του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και ο υποψήφιος επενδυτής ετοιμάζεται να έρθει στην Αθήνα από το Σαββατοκύριακο και μετά για το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Ο Σαουδάραβας εμφανίζεται αποφασισμένος να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και από την πλευρά του τονίζεται πως θα γίνει το καλύτερο δυνατό προκειμένου να περάσει στα χέρια του Σαουδάραβα το 54,7% των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο Βλάσης Τσάκας θα μεταβεί την Τετάρτη στην Τζέντα για να συναντηθεί με τον πρίγκιπα προκειμένου να καταστρώσουν τα τελικά τους πλάνα. Η πλευρά του πρίγκιπα έλαβε το μήνυμα του Γιάννη Βαρδινογιάννη και ετοιμάζεται να αποστείλει τα σχετικά έγγραφα την Πέμπτη και ταυτόχρονα προετοιμάζει το έδαφος για την έλευση του Σουλτάν Αλ Σαούντ στην Αθήνα.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα ο πρίγκιπας προσανατολίζεται στο να έρθει μέσα στο Σαββατοκύριακο ή στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στη χώρα μας προκειμένου να συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και να δώσουν τα χέρια για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK