"Ευτυχισμένος στη Νιούκαστλ"

Κατηγορηματικά ως προς το μέλλον του Μεχντί Αμπεΐντ στις τάξεις της Νιούκαστλ, είναι σήμερα τα βρετανικά δημοσιεύματα, μία ημέρα μετά τη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα των “ανθρακωρύχων”, στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ, Τσίλιγχαμ - Νιουκάστλ 0-1.

"Ευτυχισμένος στη Νιούκαστλ"
INTIME SPORTS

Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα της “Hartlepool Mail”, που φιλοξενεί και δηλώσεις του Αμπεΐντ, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα για το “Capital One Cup”:

“Η Νιούκαστλ νίκησε την Τσίλιγχαμ με 1-0 στο “Priestfield Stadium” χάρη σε ένα αυτογκόλ του Τζον Έγκαν, αλλά ο Αμπεΐντ, που πέρασε την τελευταία χρονιά ως δανεικός στον Παναθηναϊκό, ήταν ό,τι καλύτερο για τη Γιουνάιτεντ.

Ο διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Αλγερίας βρήκε περιορισμένες ευκαιρίες στις δύο πρώτες του χρονιές στη Νιούκαστλ, αλλά αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να πάρει θέση στα πλάνα του προπονητή Άλαν Πάρντιου”.

Φιλοξενεί μάλιστα και δηλώσεις του Αμπεΐντ, σύμφωνα με τις οποίες “φυσικά είναι υπέροχο που επέστρεψα στη Νιουκάστλ. Ήταν μια εξαιρετική χρονιά για μένα (στον Παναθηναϊκό) και θα πρέπει να επαναλάβω τις ίδιες εμφανίσεις. Είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα, είμαι σε μια μεγάλη ομάδα και είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Θέλω να μάθω, να βελτιωθώ και να δείξω στον προπονητή τι μπορώ να προσφέρω”.

Μιλώντας για το παιχνίδι που προηγήθηκε, ο Αμπεΐντ υποστήριξε: “Ήταν πολύ όμορφο για μένα και θέλω πραγματικά να βοηθώ την ομάδα του. Το πιο σημαντικό ήταν να νικήσουμε και το κάναμε. Δείξαμε χαρακτήρα και θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι”.

Το δημοσίευμα καταλήγει ότι ο Παναθηναϊκός θέλει ακόμη την επιστροφή του Αμπεΐντ, αλλά “κάτι τέτοιο δεν είναι πλέον πιθανό”...

Ερωτηματικό βεβαίως αποτελεί η αντίδραση του Παναθηναϊκού, που σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Νταμπίζα, δεν είχε εγκαταλείψει την υπόθεση Αμπεΐντ, αλλά πλέον θα πρέπει να τον ξεχάσει και υπό φυσιολογικές συνθήκες να στρέψει το μεταγραφικό του βλέμμα αλλού, το ταχύτερο δυνατό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK