Ευχές στον Τούντορ και αιχμές κατά Παναθηναϊκού από τον Πράνιτς

Ο Ντάνιελ Πράνιτς μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο instagram έστειλε τις ευχές του στον Φραν Τούντορ ο οποίος αναμενόταν να κάνει το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας με την Χάιντουκ, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που δεν τον πίστεψαν.

Ευχές στον Τούντορ και αιχμές κατά Παναθηναϊκού από τον Πράνιτς

Ο Φραν Τούντορ ήρθε στον Παναθηναϊκό μετά από εισήγηση του Ντάνιελ Πράνιτς και στο τριφύλλι δοκίμασαν τον 19χρονο δεξιό μπακ για έναν και πλέον χρόνο αλλά τον Δεκέμβρη του 2014 αποφάσισαν να μην του προσφέρουν επαγγελματικό συμβόλαιο και έτσι επέστρεψε στην πατρίδα του.

Ο νεαρός άσος υπέγραψε συμβόλαιο με την Χάιντουκ Σπλιτ και το πρώτο διάστημα μετείχε στις προπονήσεις των Νέων, τις τελευταίες εβδομάδες όμως προπονείται με την πρώτη ομάδα και το Σάββατο (18/4) το απόγευμα έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα κόντρα στην Ριέκα.

Ο Πράνιτς με αφορμή το γεγονός αυτό, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

"Φίλε μου όταν αποφάσισα να σε φέρω εδώ στον Παναθηναϊκό πίστευα σε σένα. Η ευχή μου ήταν πως μια μέρα θα ήσουν στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ως δεξί μπακ.

Αυτό το όνειρο δεν βγήκε αληθινό... για κάποιους λόγους που δεν τους κατάλαβα. Ξέρω ότι εκείνη τη στιγμή ο κόσμος σου κατέρρευσε.

Αλλά δες πως η ζωή επιβραβεύει πάντα αυτούς που δουλεύουν σκληρά και είναι ταπεινοί με τον εαυτό τους.

Ευχές στον Τούντορ και αιχμές κατά Παναθηναϊκού από τον Πράνιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK