Φάμπρι: "Η δουλειά είναι το μυστικό"

Μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ επανέλαβε ότι δεν είναι ο μάγος με το ραβδί, λέγοντας ότι η βελτίωση έρχεται μόνο μέσα από τη διαρκή δουλειά.

Φάμπρι: "Η δουλειά είναι το μυστικό"

Ο Ισπανός προπονητής δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: " Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη δουλειά και την προσπάθεια. Νομίζω ότι η ομάδα άξιζε τη νίκη και τη χρειαζόταν για να πιστέψει στον εαυτό της. Ελπίζω από εδώ ν' αρχίσει ένα νέο στάδιο για μας. Θεωρώ ότι θα ανακτήσουμε την ψυχολογία μας και θα βελτιωθούμε. Δεν υπάρχει κανένα άλλο μυστικό, μόνο η δουλειά. Δουλεύοντας θα αξιοποιήσουμε το χρόνο γιατί κατανοούμε ότι δεν μπορείς να αλλάξει μία ομάδα με μαγικό ραβδί. Η λύση είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά.

Καταλαβαίνω την πίεση, είναι κάτι που το έχω ξαναπεράσει. Κοιτάω να έχω τρία πράγματα. Ταπεινοφροσύνη, εργατικότητα και σεβασμό για την ομάδα, τους φιλάθλους και τους αντιπάλους μας. Πρέπει να είμαι ένα θερμόμετρο κατά κάποιο τρόπο. Το θέμα δεν είναι να αισθάνεσαι πίεση, αλλά να έχεις ήσυχη τη συνείδηση σου, ότι δούλεψες σωστά.

Αμυντικά ο Παναθηναϊκός ήταν συμπαγής και δούλεψε καλά προς αυτό. Σταματήσαμε τους κινδύνους, αλλά ξέρω ότι στα τελευταία παιχνίδια, δεχόμαστε γκολ στα τελευταία λεπτά και το ξαναπάθαμε. Αλλά είχαμε πετύχει ένα γκολ παραπάνω. Εγώ θα εξηγήσω στους ποδοσφαιριστές μου ότι οι αγώνες διαρκούν 90 λεπτά συν τις καθυστερήσεις και δεν πρέπει να χάνουμε τη συγκέντρωση και την προσοχή μας. Πρέπει να εκτελούμε την παρτιτούρα ως το τέλος και δεν πρέπει να χάνουμε την προσήλωση μας.

Δεδομένου ότι μία ομάδα έχει πάντα προοπτικές βελτίωσης, αυτό ισχύει και για εμάς. Αυτό συμβαίνει με την ενίσχυση και την ανάλυση της ομάδας. Πάντοτε με σκοπό τη βελτίωση ατομικά και συνολικά, θα μπορούσε να γίνει μία μεταγραφή. Είναι ένα θέμα το οποίο συζητάμε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK