Φερέιρα: "Ζητώ συγγνώμη"

Η κατήφεια ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Ζεσουάλδο Φερέιρα στις δηλώσεις του για το ντέρμπι της ντροπής.

Φερέιρα: "Ζητώ συγγνώμη"

"Θα ήθελα να μπορούσα να κάθομαι εδώ και να μιλήσω για ένα μεγάλο ντέρμπι που θα πάθιαζε την Ελλάδα. Δεν μπορώ να το κάνω όμως. Δεν μπορώ να σχολιάσω που δεν υπήρξε. Δυστυχώς δεν έγινε αγώνας. Σαν επαγγελματίας λυπάμαι, σαν άνθρωπος που αγαπά πολύ τον ΠαναθηναΪκό δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Δεν μπορώ να κατανοήσω πολλά πράγματα που συμβαίνουν...", τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος και πρόσθεσε:

"Και δεν μπορώ να σχολιάσω και να μιλήσω για κάτι που δεν έγινε. Δεν έγινε ματς. Έγινε μεγάλη διακοπή. Δεν μπορώ να μιλήσω επίσης και για παίκτες, αφού δεν έπαιξαν, αλλά ήταν παρατηρητές του τι γινόταν γύρω γύρω. Δεν θα ήθελα να πω πράγματα για τα οποία στο μέλλον θα μετανιώσω. Ξέρω ότι το μέλλον από δω και στο εξής θα είναι χειρότερο. Και τελειώνοντας θα πω μια ειρωνική φράση... Ουσιαστικά κατά τη διάρκεια όλων αυτών των μηνών δεν άξιζε κανένας να φοβάται στον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη απ' όλους τους δημοσιογράφους γιατί δεν θα μιλήσω για το αγωνιστικό κομμάτι, αν και θα το ήθελα. Ούτε ο ΠΑΟ, ούτε ο Ολυμπιακός έπαιξαν. Γι' άλλη μια φορά συνεχίστηκαν να υπάρχουν θέματα διαιτητικά και ζητώ συγγνώμη, αλλά πραγματικά δεν θέλω να μιλάω για κάποια πράγματα που μετά από λίγο θα μετανιώσω".

Για επιμύθιο είπε: "Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός με τόσο πολύ κόσμο που είχε σήμερα θα ήθελαν να γίνει μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Αυτό δεν έγινε ποτέ. Λυπάμαι, ζητώ συγγνώμη. Καλό βράδυ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK