Φιγκερόα: "Γκολ σε όλους τους αγώνες"

Την επιθυμία να σκοράρει και φέτος κόντρα στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, στο περιθώριο της παρουσίας του στη μπουτίκ του Παναθηναϊκού.

Φιγκερόα: "Γκολ σε όλους τους αγώνες"

Ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε ότι επιθυμία του είναι να χριστεί σκόρερ σε όλους τους αγώνες του Τριφυλλιού, ενώ ξεκαθάρισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ανυπομονούν για το ντέρμπι των ''αιωνίων'', ωστόσο θα το σκεφτούν όταν έρθει η ώρα, καθώς τώρα προέχουν άλλες αναμετρήσεις για τους Πράσινους.

''Θα επιθυμούσα να σκοράρω σε όλους τους αγώνες του Παναθηναϊκού. Η αλήθεια είναι ότι το ντέρμπι είναι κάτι ειδικό, εξαιρετικό, σπέσιαλ. Βεβαίως είναι ένας αγώνας που προσδοκούμε οι παίκτες και οι οπαδοί, όμως πριν από αυτό το ντέρμπι υπάρχουν και άλλοι αγώνες οι οποίοι είναι δύσκολοι και πρέπει να σκεφτόμαστε αυτές τις αναμετρήσεις πριν φθάσουμε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό''σχολίασε ο Λούτσο.

Ο άσος του Τριφυλλιού αυτό το διάστημα είναι στα... καλύτερα του, καθώς την Τρίτη η σύζυγος του έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί τους, τον γιο που περίμενε ο Φιγκερόα με ανυπομονησία. ''Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα κατά την διάρκεια της γέννας, είναι το τρίτο παιδί, ο γιος. Βέβαια μερικές φορές αυτές οι στιγμές είναι δύσκολες όταν αναγκάζεσαι να είσαι μακριά από την οικογένεια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Πάντως, είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος''παραδέχθηκε.

Σωπήλης: ''Δεν περισσεύει κανείς''

Στο περιθώριο της εκδήλωσης έκανε δηλώσεις και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Στράτος Σωπήλης. ''Εκπροσωπώντας την διοίκηση θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια που κάνει ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα. Δεν περισσεύει κανείς.

Δράττομαι της ευκαιρίας να σας πω ότι η συγκεκριμένη φανέλα τείνει να ξεπεράσει σε πωλήσεις την επετειακή και πρέπει να επισημάνω ότι στις δύσκολες ημέρες που περνάει η χώρα μας και στην ένδεια που υπάρχει, ο Παναθηναϊκός κάνει ένα... restart.

Να εξασφαλίσουμε την διαβίωση μας, με το σήμερα και το αύριο του Παναθηναϊκού να περνάει από την Παναθηναϊκή Συμμαχία, δεν περισσεύει κανένας, μην το ξεχνάμε αυτό'',τόνισε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK