Φιγκερόα: "Πρώτα ο ΠΑΟΚ, μετά ο Ολυμπιακός"

Αν και περιχαρής για το γκολ που πέτυχε και τη νίκη του Παναθηναϊκού, ο Λουτσιανός Φιγκερόα θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Φιγκερόα: "Πρώτα ο ΠΑΟΚ, μετά ο Ολυμπιακός"

Αναλυτικά όσα τόνισε στην Nova

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη που πήραμε απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, όμως δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και πρέπει να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς που είναι επίσης απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ.

Hταν ένα καλό παιχνίδι και πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Κάναμε ένα καλό ματς, είχαμε στο πλευρό μας τους εξαιρετικούς οπαδούς μας που μας στηρίζουν πάντα. Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο ματς του Παναθηναϊκού, σίγουρα όμως η νίκη αυτή είναι μια ευκαιρία για να συνεχίσουμε καλύτερα.

Πάντα υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν. Η αλήθεια είναι ότι κάναμε ένα πολύ καλό ματς αλλά θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και θα προχωρήσουμε σεμνά και ταπεινά".

Για το τέρμα που σημείωσε: "Έπρεπε να εκτελέσω αμέσως, αλλιώς θα χάναμε την ευκαιρία. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να το κάνω, έτσι έκανα τα πάντα για να σκοράρω και να δώσω τη νίκη στην ομάδα μου".

Για τις διαφορές ανάμεσα στον περσινό και τον φετινό Παναθηναϊκό: "Έγιναν πολλές αλλαγές τόσο στο ρόστερ όσο και στο τεχνικό τιμ. Τους προπονητές δεν τους γνώριζα, όμως τους συμπαίκτες μου τους θυμάμαι από πέρσι όταν έπαιζαν στην ομάδα των Νέων.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο να κάνεις προετοιμασία μόνος σου με το να κάνεις προετοιμασία με μια ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, φρόντιζα να είμαι σε καλή κατάσταση γιατί ήξερα ότι θα έρθω στην Ελλάδα να παίξω.

Εγώ προπονούμαι και κάνω τα πάντα για να είμαι πάντα διαθέσιμος, και ο προπονητής μου θα αποφασίσει πότε με χρειάζεται και σε ποια θέση".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Η αλήθεια είναι πως περιμένουμε αυτόν τον αγώνα με ανυπομονησία, όμως πριν από αυτό το παιχνίδι υπάρχουν άλλα ματς που είναι σημαντικά και δύσκολα. Σίγουρα θα είναι πολύ όμορφο να γίνει ένα ντέρμπι με εμάς να έχουμε τους οπαδούς μας στο πλευρό μας και το περιμένουμε αυτό, αλλά κοιτάζουμε πρώτα το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK