Φύσσας σε Βοσκάκη: "Στον Ολυμπιακό θα έδινες το πέναλτι"

Ο Τάκης Φύσσας διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Μιχάλη Βοσκάκη για τη διαιτησία του στην Ξάνθη και του είπε ότι με τον Ολυμπιακό δεν θα σφύριζε έτσι. Αναλυτικά ο διάλογος.

Φύσσας σε Βοσκάκη: "Στον Ολυμπιακό θα έδινες το πέναλτι"
Βοσκάκης-Μπεργκ-Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Έντονο διάλογο με τον διαιτητή του Ξάνθη - Παναθηναϊκός, Μιχάλη Βοσκάκη, σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο, είχε ο διευθυντής ποδοσφαίρου των "πρασίνων", Τάκης Φύσσας, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι εάν ο Μάρκους Μπεργκ ήταν παίκτης του Ολυμπιακού, θα έπαιρνε το πέναλτι που ζήτησε.

Η επίμαχη φάση αφορά ένα σπρώξιμο του αμυντικού της Ξάνθης, Γουάλας πάνω στον Μπεργκ μέσα στην περιοχή στο 31' λεπτό.

Ο διάλογος δημοσιεύεται στην αθλητική εφημερίδα " Φως των Σπορ" και δείχνει την απόγνωση του πρώην διεθνή μπακ με τη διαιτησία της αναμέτρησης στην ακριτική πόλη.

Ο Φύσσας φέρεται να εγκάλεσε τον Βοσκάκη τόσο για τη φάση που το "τριφύλλι" ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μπεργκ, όσο και για το σύνολο των σφυριγμάτων και τα φάουλ που δόθηκαν στη μία και στην άλλη ομάδα.

Από την "πράσινη" ΠΑΕ, πάντως, διαψεύδεται κατηγορηματικά ο συγκεκριμένος διάλογος και επισημαίνεται ότι τέτοιος διάλογος ο Βοσκάκης θα ήθελε να είχε γίνει.

Ο διάλογος Βοσκάκη - Φύσσα σύμφωνα με το "Φως"

Φύσσας: "Δεν μας έδωσες πέναλτι. Αν ήταν ο Ολυμπιακός θα το έδινες"

Βοσκάκης: "Μην μπερδεύετε παιχνίδια και ομάδες. Ο Μπεργκ έκανε μπρος τα πίσω. Δεν μου φαίνεται για πέναλτι. Έπρεπε να είμαι απόλυτα σίγουρος για να δώσω τέτοιο πέναλτι"

Φύσσας: "Όμως στον Ολυμπιακό θα το έδινες"

Βοσκάκης: "Όποια ομάδα να έκανε φάουλ θα τα καταλόγιζα"

Φύσσας: "Εμείς πρέπει να ματώσουμε. Όλοι οι διαιτητές μας κυνηγάνε"

Βοσκάκης: "Εσείς μας κυνηγάτε και μάλιστα με τρόπο που δεν πρέπει. Όλες οι ομάδες μπορεί να αδικηθούν και να ευνοηθούν".

Φύσσας: "Στο πρώτο ημίχρονο έδωσες τρία φάουλ υπέρ μας και επτά υπέρ της Ξάνθης".

Βοσκάκης: "Έδωσα αυτά που είδα. Ήμουν κοντά σε όλες τις φάσεις και κανονικά θα έπρεπε να με χειροκροτήσετε που δίνω λίγα φάουλ και αφήνω το παιχνίδι να εξελιχθεί".

Φύσσας: "Δες ξανά το παιχνίδι".

Βοσκάκης: "Θα το δω και μπορεί να μην μας δοθεί η ευκαιρία σε άλλο παιχνίδι να το συζητήσουμε ξανά. Όμως εσείς δεν πρέπει να μας απαξιώνετε Μην κρύβεστε πίσω από δημοσιεύματα. Προσπαθείτε να διαβάλετε όλη την αθλητική Ελλάδα. Οι διαιτητές είμαι άνθρωποι και προσπαθούμε για το καλύτερο. Όλες οι ομάδες είναι ίδιες για εμάς".

Στην ίδια εφημερίδα αποκαλύπτεται και ένας διάλογος του Βοσκάκη με τον παρατηρητή διαιτησίας, Μπάμπη Καρατζά.

Καρατζάς: "Τι είδες;"

Βοσκάκης: "Ο Γουάλας δεν τον έσπρωξε. Ο Μπεργκ πέφτει με τα χέρια ανοιχτά"

Καρατζάς: "Θα το δω στο βίντεο".

Διαβάστε ακόμη:

Διπλό πρωτιάς: Ξάνθη - Παναθηναϊκός 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK