Για τους επόμενους τρεις κινείται ο Παναθηναϊκός

Μετά τους Σίλντενφελντ, Καρέλη και Αμπεΐντ ο Παναθηναϊκός κινείται για την επόμενη τριάδα μεταγραφών. Τους Ντάνιελ Πράνιτς, Μαχαμαντού Ντιαρά και τον επιθετικό. Τι γίνεται με τον καθένα ξεχωριστά και οι δυσκολίες τις περίπτωσης Αμπντούλ Ατζαγκούν. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης έχει το ρεπορτάζ.

Για τους επόμενους τρεις κινείται ο Παναθηναϊκός

Μία ενδεκάδα μεταγραφών αναμένεται να συμπληρώσει ο Παναθηναϊκός μόλις ολοκληρωθούν οι περιπτώσεις Πράνιτς, Ντιαρά και αυτή του επιθετικού. Οι πράσινοι έχουν ήδη αποκτήσει τους Μπαϊράμι, Μπεργκ, Μέντες, Κουτρουμπή, Νάνο, Καρέλη, Αμπεΐντ και Σίλντενφελντ.

Για τον Ντάνιελ Πράνιτς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Παναθηναϊκός περιμένει να μείνει ο Κροάτης μέσος ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να τον αποκτήσει. Ο Αναστασίου τον προορίζει για αριστερό εξτρέμ (με κορυφή τον Μπεργκ) και τον Μπαϊράμι δεξί εξτρέμ, όπερ σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός δεν θα κινηθεί για να αντικαταστήσει τον Χάρη Μαυρία.

Με τον Μαχαμαντού Ντιαρά υπάρχει καταρχήν συμφωνία, αλλά ο έμπειρος μέσος ψάχνει κάτι καλύτερο σε Αγγλία ή Γαλλία. Αυτό σημαίνει πως το θέμα παίρνει παράταση.

Για τη μεσαία γραμμή, στο προσκήνιο υπάρχει πάντα και η περίπτωση του νεαρού Νιγηριανού χαφ, Αμπντούλ Ατζαγκούν, η οποία όμως συγκεντρώνει αρκετές δυσκολίες, αφού ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος.

Το δεδομένο είναι πως αν "ναυαγήσει" οριστικά η περίπτωση Ντιαρά, ο Παναθηναϊκός θα πάει για άλλο μέσο.

Τέλος, υπάρχει και ο φορ για τον οποίο κινούνται οι "πράσινοι" και θέλουν να πλαισιώσει τον Μπεργκ. Ονόματα δεν υπάρχουν, ωστόσο ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν κι άλλες, αφού ο Αύγουστος είναι μήνας ευκαιριών. Αυτό ισχύει και για τις άλλες θέσεις που θέλει ενίσχυση το τριφύλλι.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αναστασίου έχει ήδη στη διάθεσή του τους Καρέλη και Αμπεΐντ που έχουν αρχίσει προπονήσεις και δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο κυριακάτικο φιλικό με την Λάτσιο (21:00), στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Σε αυτό θα κάνουν ντεμπούτο οι νέες εμφανίσεις της ομάδας από την Adidas, χορηγό των "πράσινων" από την σεζόν 1995-96.

News 24/7

24MEDIA NETWORK