Η αξιολόγηση των μικρών του Παναθηναϊκού

Λαγός, Χουχούμης, Κουσίδης και Δώνης πήραν μέρος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αυστρία και έδειξαν ότι μπορούν να δώσουν λύσεις στον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Η αξιολόγηση των μικρών του Παναθηναϊκού

Το καλοκαίρι του 2012 είναι διαφορετικό για τον Παναθηναϊκό, αφού για πρώτη φορά οι μικροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές δεν είναι απλοί κομπάρσοι.

Και άλλες φορές παίκτες από την ομάδα Νέων ακολουθούσαν την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας, όμως μόλις αυτή ολοκληρωνόταν, επέστρεφαν στη βάση τους και σταδιακά έπεφταν στην αφάνεια.

Φέτος όμως, οι Λαγός, Χουχούμης, Κουσίδης, Δώνης, αλλά και οι Καπίνος, Μαυρίας, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, που αγωνίστηκαν με την Εθνική Νέων, ήρθαν για να μείνουν. Με την παρουσία τους, απέδειξαν ότι δικαιούνται όχι απλά μία θέση στο πράσινο ρόστερ, αλλά ενεργό ρόλο και συμμετοχές.

ΛΑΓΟΣ: Αναμφίβολα, είναι ο πιο έτοιμος από τους τέσσερις που πήραν μέρος στην προετοιμασία στην Αυστρία. Είχε εξαιρετική παρουσία στην ανασταλτική λειτουργία και το δυνατό του σημείο είναι τα κλεψίματα κοντά στην περιοχή του αντιπάλου. Επιθετικά, προς το παρόν προτιμά σίγουρες επιλογές και δεν ρισκάρει. Θα βοηθήσει και στα προκριματικά.

ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ: Θεωρητικά, είναι ο δεύτερος αριστερός μπακ της ομάδας, όμως πήρε χρόνο ως χαφ. Μάλιστα αγωνίστηκε βασικός στο φιλικό με τη Φορτούνα, που ουσιαστικά ήταν πρόβα ενδεκάδας. Με πολύ καλές σέντρες, τρεξίματα και κάλυψη στον Σπυρόπουλο, προκάλεσε πολλές φορές την αντίδραση του Φερέιρα όταν επέλεγε να συγκλίνει και όχι να πλαγιοκοπήσει.

ΚΟΥΣΙΔΗΣ: Ο πιο απρόβλεπτος ποδοσφαιριστής της νέας φουρνιάς, έδειξε ψήγματα του ταλέντου του. Εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια, είχε ορισμένες πολύ καλές εμπνεύσεις, όμως σε άλλες περιπτώσεις έκανε κατάχρηση ντρίπλας. Στα διτέρματα χρησιμοποιήθηκε ως δεξιός επιθετικός, αλλά καλύπτει όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ.

ΔΩΝΗΣ: Κλασικό οχτάρι, με σωστή αμυντική και επιθετική συμπεριφορά. Είναι καλός στους περισσότερους τομείς και μόλις δυναμώσει, θα αποτελέσει μία σημαντική μονάδα του Τριφυλλιού. Στον Φερέιρα αρέσει για την ωριμότητα που τον διακρίνει στο παιχνίδι του και του έδινε συνέχεια οδηγίες για το πώς θα κινείται και θα ενεργεί με ή χωρίς τη μπάλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK