H αποστολή του Παναθηναϊκού για την πρόβα τζενεράλε με Ουντινέζε

Την τελευταία του προπόνηση πριν το εντός έδρας φιλικό παιχνίδι με την Ουντινέζε έκανε ο Παναθηναϊκός. Διαβάστε τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Γιάννης Αναστασίου.

H αποστολή του Παναθηναϊκού για την πρόβα τζενεράλε με Ουντινέζε

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με την Ουντινέζε (22/07/2015 - 21:00 Novasports 1) πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις ανάπτυξης και κυκλοφορίας ενώ στο τέλος χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα, εναλλάξ.

Νάνο και Κλωναρίδης ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσαν με ατομικό πρόγραμμα, ο Τελάντερ έκανε θεραπεία, ενώ ο Εσιέν απουσίασε με άδεια.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον φιλικό αγώνα με τους Ιταλούς, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς και Σάντσεθ.

Όσοι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν αύριο στις 9 το πρωί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK