Η Άρσεναλ τίμησε και με το παραπάνω τον Ζιλμπέρτο

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα κλείνει σήμερα 40 χρόνια ζωής και πέρα από τον Παναθηναϊκό ευχήθηκε στον Βραζιλιάνο και η Άρσεναλ, φτιάχνοντας μάλιστα και video με τις καλύτερες στιγμές του!

Η Άρσεναλ τίμησε και με το παραπάνω τον Ζιλμπέρτο

Τέσσερις δεκαετίες ζωής συμπλήρωσε την Παρασκευή ο Ζιλμπέρτο Σίλβα (γεννημένος στις 7 Οκτωβρίου 1976) και πέρα από τον Παναθηναϊκό που ευχήθηκε χαρούμενα γενέθλια στον άλλοτε παίκτη του και νυν τεχνικό διευθυντή του, ευχές στον Βραζιλιάνο άσο έστειλε και η Άρσεναλ στην οποία έζησε πολύ μεγάλες στιγμές από το 2002 ως το 2008.

 

Μέσα μάλιστα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, ομάδα του Βορείου Λονδίνου ζήτησε από τους οπαδούς της να της αναφέρουν ποιά θεωρούν την καλύτερη στιγμή του Ζιλμπέρτο στην Άρσεναλ ενώ λίγη ώρα αργότερα ανέβασε και video διάρκειας 1' 06'' με τις ομορφότερες στιγμές του με τους "κανονιέρηδες".

 

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα