Η κρίσιμη εβδομάδα των μεταγραφικών

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει προαναγγείλει ότι το ρόστερ του Παναθηναϊκού θα κλείσει κατά μεγάλο ποσοστό αυτήν την εβδομάδα και η αλήθεια είναι ότι υπάρχει έντονη δραστηριότητα τις τελευταίες ημέρες. Τι γίνεται με Σισοκό, Καρέλη, Κοτσόλη, διαφορά στο οικονομικό με Σίλντενφελντ. Ρεπορτάζ Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Η κρίσιμη εβδομάδα των μεταγραφικών

Ο Ιμπραΐμ Σισοκό βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Το Contra.gr σας έχει αναφέρει ότι υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη και απομένει να βρεθεί η χρυσή τομή με την Βόλφσμπουργκ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο και πιθανολογείται πως ο Ιβοριανός μέσος θα ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα, προσφέροντας λύσεις τόσο στον άξονα όσο και στα άκρα.

Επαφή με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα, είχαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Προς το παρόν υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό που την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν ως δανεικός στον ΠΑΟΚ από την Ντιναμό Μόσχας.

Συμφωνία υπάρχει με το νεαρό επιθετικό Νίκο Καρέλη και απομένει η αποδοχή της ρωσικής Άμκαρ για να ντυθεί στα πράσινα. Ο Στέφανος Κοτσόλης, από την πλευρά του, είχε καλύτερη, οικονομικά, προσφορά από το εξωτερικό, ωστόσο το συναίσθημα μέτρησε και δίνοντας τα χέρια με τον Νίκο Νταμπίζα, ανανέωσε τη συνεργασία του για δύο ακόμη χρόνια.

Τέλος, η απόκτηση κεντρικού αμυντικού, επιτελικού μέσου και εξτρέμ (εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ), αποτελούν βασικές κινήσεις για να κλείσει το ρόστερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK