"Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα διώχνει τον Λέτο"

Οι φήμες των τελευταίων ημερών από την Ιταλία θέλουν τον Σεμπαστιάν Λέτο να μετακομίζει στο "Καμπιονάτο". Σε αυτά τα δημοσιεύματα προστέθηκε άρθρο της "Ole", το οποίο αναφέρει ότι ο Αργεντινός επιθετικός αποχωρεί από την Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας.

"Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα διώχνει τον Λέτο"
LETO.jpg INTIME SPORTS

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Αργεντινής, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έχει μιλήσει ήδη με πολλές ομάδες, οι οποίες έχουν στο στόχαστρό τους, τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος μέχρι στιγμής με 15 γκολ.

"Οι προτάσεις από την Ιταλία"

Σεμπάστιαν Λέτο είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα. Έχει πετύχει 15 γκολ σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά δεν θα τελειώσει τη σεζόν στους Έλληνες καθώς έχει προτάσεις από την Ιταλία.

Νάπολι, Παλέρμο και Ρόμα θέλουν να τον κάνουν δικό τους πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος στις 31 Ιανουαρίου", τονίζει η "Ole".

"Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα διώχνει τον Λέτο"

"Θα τον πουλήσουν λόγω της κρίσης"

"Ο εκπρόσωπός του, Φερνάντο Κοσεντίνο, ταξίδεψε στην Ευρώπη για να κλείσει τη μεταγραφή με όποιο club ενδιαφερθεί. Οι Έλληνες, για οικονομικούς λόγους, θα τον πουλούσαν καθώς είναι στην καλύτερή του κατάσταση ο πρώην παίκτης της Λανούς και θα κερδίσουν περισσότερα. Άλλωστε οι ομάδες της χώρας περνάνε οικονομική κρίση", σχολιάζει στο άρθρο της η εφημερίδα της Αργεντινής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK