Ερχεται και τοποθετείται ο Βγενόπουλος

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος επιστρέφει την Τετάρτη από το Λονδίνο και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να τοποθετηθεί για τα δρώμενα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έπειτα και από την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Ερχεται και τοποθετείται ο Βγενόπουλος

Μετά από 32 χρόνια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός άλλαξε σελίδα, η οικογένεια Βαρδινογιάννη έφυγε οριστικά και αμετάκλητα και πλέον ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι ο βασικός μέτοχος με 11% από τη στιγμή που το 54,7% πήγε στο συρτάρι ενός δικηγορικού γραφείου και περιμένει χωρίς αντίτιμο όποιον ενδιαφέρεται.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος βρίσκεται στο Λονδίνο για επαγγελματικές υποχρεώσεις και ενημερώθηκε ασφαλώς για τις εξελίξεις. Την Τετάρτη επιστρέφει στην Αθήνα και οι πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν πως θα τοποθετηθεί μέσα στις επόμενες μέρες και μέχρι τη Δευτέρα, πιθανότατα με γραπτή ανακοίνωση.

Άλλωστε από τον περασμένο Δεκέμβριο, οπότε και αποχώρησε χωρίς να εξηγήσει το γιατί, δεν έχει μιλήσει και επομένως η τοποθέτηση του αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ενδεχομένως να εξηγήσει γιατί δεν πήρε το 25% των μετοχών της ΠΑΕ τον περασμένο Σεπτέμβριο και φυσικά το μεγάλο ερώτημα είναι αν προτίθεται να πάρει τώρα το 54,7% που δίνει "τζάμπα" η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK