Ηρακλής Ψαχνών-Παναθηναϊκός 0-2

Με γκολ του Χρήστου Δώνη στο 25ο λεπτό και του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου στο 86' ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 στα Ψαχνά τον τοπικό Ηρακλή στο πρώτο του εν Ελλάδι φιλικό παιχνίδι δείχνοντας όμως ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα. Εκανε ντεμπούτο ο Νάνο

Ηρακλής Ψαχνών-Παναθηναϊκός 0-2

Πέραν πάσης αμφιβολίας είναι ένα από τα φιλικά που θα μπουν γρήγορα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε χωρίς βασικά κομμάτια που σκέφτεται να δημιουργήσει ο Γιάννης Αναστασίου και αντιμετώπισε μία ομάδα που είχε μόλις τρεις ημέρες προετοιμασίας στα πόδια της.

Μοιραία, έτσι, έλειψε ο ρυθμός. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο Γιάννης Αναστασίου θα πετάξει την αναμέτρηση στα σκουπίδια. Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός, με τους Μπαϊράμι και Μέντες στην ενδεκάδα, κινήθηκε καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στο 25' σκόραρε με το πολύ ωραίο τέρμα του Χρήστου Δώνη.

Παρόλα αυτά τα αμυντικά κενά, ακόμα και κόντρα σε μία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, φάνηκαν όταν στο 28' ο Ταμπάκης αναγκάστηκε να αποσωβήσει παραβίαση σε τετ-α-τετ ενώ το ίδιο έκανε και στο δεύτερο μέρος ο Καπίνο.

Στο δεύτερο μέρος ο Γιάννης Αναστασίου έκανε πολλές αλλαγές (στο πρώτο είχε βγει λόγω τραυματισμού ο Χουχούμης) χωρίς όμως να δει κάτι ουσιαστικό από την ομάδα του πέρα φυσικά από το δεύτερο γκολ στο 85' με την έξυπνη κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε: " Δεν μας ενδιέφερε το σκορ. Ηταν σημαντικό ότι είχαμε περισσότερες επιλογές και λύσεις γιατί είχαμε φορτώσει τα άλλα παιδιά. Θα έρθουν και άλλοι ποδοσφαιριστές, ευελπιστώ ότι το 95% του ρόστερ θα κλείσει μέσα στην εβδομάδα. Οι μικροί κουβαλούν μεγάλο βάρος αλλά ανταποκρίνονται εξαιρετικά".

Παναθηναϊκός: Ταμπάκης (46' Καπίνο), Σπυρόπουλος (67' Μαρινάκης), Χουχούμης (30' λτ. Νάνο), Κουτρουμπής (67' Τριανταφυλλόπουλος), Ρισβάνης, Μέντες (46' Λαγός), Ζέκα (46' Σταματάκης), Δώνης (46' Αναστασόπουλος), Ντίνας (46' Μουζακίτης), Μπαϊράμι (46' Κουσίδης), Γιαννιτσάνης.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ:

19:17

19:19
Καλησπέρα σας από τα Ψαχνά όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Ψαχνών στο τέταρτο φετινό φιλικό της προετοιμασίας του. 
19:20
Ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει την ευκαιρία να δώσει στους παίκτες του χρόνο συμμετοχής και να τους δει πέρα τις προπονήσεις.
19:23
Παναθηναϊκός: Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα, Δώνης, Ντίνας, Μπαϊράμι, Γιαννιτσάνης. 
19:23
Στον πάγκο βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι πράσινοι συν του Νάνο ο οποίος θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μέρος. 
19:24
Ο μόνος που δεν θα αγωνιστεί είναι ο Μπεργκ ο οποίος ακολούθησε την ομάδα στα Ψαχνά και προπονήθηκε μόνος του πριν την έναρξη του αγώνα. 
19:25
Στο γήπεδο των Ψαχνών βρίσκονται περισσότεροι από 500 φίλοι του Παναθηναϊκού με αρκετούς εξ' αυτών να πηγαίνουν με πορεία στο γήπεδο. 
19:26
Την αποστολή στα Ψαχνά έχει ακολουθήσει και ο Δημήτρης Σαραβάκος. 
19:30
Ο Παναθηναϊκός θα δώσει δύο ακόμα φιλικά παιχνίδια την ερχόμενη εβδομάδα ταξιδεύοντας στην Ολλανδία και στην Γαλλία για να αντιμετωπίσει την Ελαζιγκσπόρ την Τετάρτη και την Βαλενσιέν το Σάββατο. 
19:31
Ο Ζέκα έχει το περιβραχόνιο του αρχηγού από πλευράς Παναθηναϊκού. 
19:32
Το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες ξεκίνησε. 
19:34
Ηρακλής Ψαχνών: Πουρής, Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Λάμπρου, Γκεβίσης, Φελέκης, Ευσταθίου, Επιτροπάκης Σπανός, Ντάνιελ
19:37
Ο Παναθηναϊκός έχει παραταχθεί ως εξής: Ο Ταμπάκης κάτω από τα γκολπόστ. Στην τετράδα της άμυνας αγωνίζονται ως στόπερ οι Κουτρουμπής και Ρισβάνης με τον Σπυρόπουλο δεξιά και τον Χουχούμη αριστερά.
Στον χώρο του κέντρου ο Μέντες είναι το αμυντικό χαφ έχοντας μπροστά του τους Δώνη και Λαγό ενώ η τριάδα της επίθεσης αποτελείται από τους Ζέκα στα δεξιά, Μπαϊράμι αριστερά και Γιαννιτσάνη στην κορυφή. 
19:39
Συγνώμη εκ παραδρομής λάθους. Αντί του Λαγού στο κέντρο παίζει ο Ζέκα και ο Ντίνας βρίσκεται στα δεξιά της επίθεσης. 
19:42
Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση για τις δυο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά όχι φάσεις για γκολ. 
19:43
11' Σέντρα από τον Σπυρόπουλο στα δεξιά με την άμυνα του Ηρακλή Ψαχνών να διώχνει προ του Δώνη. 
19:48
Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να γίνει πιο επιθετικός ενώ ο Γιάννης Αναστασίου άλλαξε θέση στους Μπαϊράμι και Ντίνα βάζοντας τους να παίξουν στις ανάποδες πλευρές. 
19:54
Αλλαγή για τον Ηρακλή Ψαχνών μόλις στο 22' με τον Ρίτσμοντ να μπαίνει αντί του Βελέτη που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού. 
19:55
23' Πολύ όμορφη ενέργεια από τον Μπαϊράμι ο οποίος πήρε την μπάλα από δεξιά πέρασε δυο αντιπάλους και πλάσαρε αλλά το τάκλιν του Νικολόπουλου έδιωξε την μπάλ σε κόρνερ. 
19:56
24' Κόρνερ από τα αριστερά για τον Παναθηναϊκό με τον Ντίνα, ο Δώνης ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά αλλά αυτή ήταν πολύ άστοχη. 
19:57
25' Ο Σπυρόπουλος από τα δεξιά θα κάνει την σέντρα σουτ η μπάλα θα κοντράρει και ο Πουρής θα διώξει σε κόρνερ. 
19:57
Το 1-0 για τον Παναθηναϊκό με τον Δώνη. 
19:58
Ο Ρισβάνης πήρε την μπάλα μετά την απομάκρυνση στο κόρνερ του Παναθηναϊκού, πέρασε έναν αντίπαλο του και την έστρωσε στον Δώνη ο οποίος με ωραίο πλασέ από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στο απέναντι γάμα του Πουρή. 
20:00
Ο Ντάνιελ θα βγει τετ α τετ με τον Ταμπάκη ύστερα από πάσα του Σπανού αλλά ο γκολκίπερ των πράσινων θα πει όχι διώχνοντας με το πόδι. 
20:02
Στο 30' ο Χουχούμης γίνεται αλλαγή για να μπει στην θέση του ο Νάνο στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό. 
20:03
Στον αριστερό προσαγωγό το πρόβλημα του Χουχούμη με τον νεαρό παίκτη να αισθάνεται ένα τράβηγμα. 
20:04
Ωραίο σουτ από τον Ντίνα στο 32' με τον Πουρή να μπλοκάρει. 
20:08
Πρώτο κόρνερ για τον Ηρακλή Ψαχνών μετά από 36 λεπτά αγώνα. 
20:10
Ο Ζέκα έδωσε ωραία στον Γιαννιτσάνη στο 38' αλλά ο επιθετικός των πράσινων αντί να σουτάρει με την μια προσπάθησε να περάσει τον αντίπαλο του και του έκλεψαν την μπάλα. 
20:13
Ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει την απόδοση του μετά το γκολ και με ωραίος συνδυασμούς προσπαθεί να βρει τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία. 
20:17
Λήξη στο πρώτο μέρος με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 0-1 χάρη στο όμορφο τέρμα του Χρήστου Δώνη στο 25' λεπτό μετά από πάσα του Ρισβάνη. 
20:31
Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να έχουν πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές. 
20:34
Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στο δεύτερο μέρος με τους Καπίνο, Σπυρόπουλο, Κουτρουμπή, Ρισβάνη, Νάνο, Λαγό, Σταματάκη, Αναστασόπουλο, Κουσίδη, Γιαννιτσάνη και Μουζακίτη. 
20:45
Ο Παναθηναϊκός με πολλές αλλαγές σε αυτό το δεύτερο μέρος παίζει ως εξής: 
Ο Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ. Η αμυντική τετράδα αποτελείται από τους Σπυρόπουλο, Κουτρουμπή, Ρισβάνη και Νάνο. 
Το αμυντικό χαφ είναι ο Λαγός έχοντας μπροστά του τους Αναστασόπουλο και Σταματάκη. Στην επίθεση αγωνίζεται στα δεξιά ο Μουζακίτης, αριστερά ο Κουσίδης και στην κορυφή ο Γιαννιτσάνης. 
20:45
57' Κόρνερ από τα δεξιά για τον Παναθηναϊκό ο Κουτρουμπής θα πιάσει το σουτ αλλά ο Αθανασόπουλος θα μπλοκάρει την μπάλα. 
20:47
59' Καλή ευκαιρία για τον Ηρακλή Ψαχνών με τον Ντάνιελ να βγαίνει τετ α τετ με τον Καπίνο ο οποίος όμως έδιωξε με το πόδι την μπάλα και εν συνεχεία την μπλόκαρε. 
20:53
Βρισκόμαστε στο 65' και οι πολλές αλλαγές έχουν κάνει τους πράσινους να ψάχνονται και να μην μπορούν να δημιουργήσουν ακόμα κάτι καλό στο δεύτερο μέρος. 
20:57
Οι Τριανταφυλλόπουλος και Μαρινάκης στο πρώτο τους φιλικό για την φετινή σεζόν θα πάρουν τις θέσεις των Ρισβάνη και Σπυρόπουλου. 
20:59
70' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή Ψαχνών με τον Φράγκο να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και τον Καπίνο να αποκρούει εντυπωσιακά. 
21:00
72' Λάθος συνεννόηση του Τριανταφυλλόπουλου με τον Καπίνο. Οι δυο τους θα συγκρουστούν αλλά ο Καπίνο θα διώξει προ του Φράγκου με τάκλιν. 
21:08
Ο Παναθηναϊκός σε αυτό το δεύτερο μέρος έχει την υπεροχή αλλά δεν μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες. 
21:08
80' Ο Μαρινάκης θα κάνει την σέντρα από τα δεξιά ο Σταματάκης θα βρεθεί σε θέση βολής αλλά η κεφαλιά του θα περάσει άουτ. 
21:14
85 Γκολ με τον Τριανταφυλλόπουλο. 
21:14
Το κόρνερ από τα αριστερά για τον Παναθηναϊκό με τον Τριάντα στο πρώτο δοκάρι να παίρνει την κεφαλιά και να κάνει το 2-0 με τον γκολκίπερ του Ηρακλή Ψαχνών να φέρει μεγάλη ευθύνη. 
21:21
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή Ψαχνών με τον Γιάννη Αναστασίου να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του πλην του Μπεργκ. 
21:21
Στα θετικά η απόδοση των Ρισβάνη και Δώνη ο οποίος πέτυχε ένα ωραίο γκολ αλλά και η παρουσία του Νάνο με την πράσινη φανέλα. 
21:27
Για σας από τα Ψαχνά. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK