Ήρθε για να μείνει ο Φιγκερόα

Την ανυπομονησία του για να αγωνιστεί και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα κατά την άφιξή του στο "Ελ. Βενιζέλος" το απόγευμα της Τρίτης. "Ήρθα για να μείνω", η χαρακτηριστική δήλωση του Αργεντινού επιθετικού.

Ήρθε για να μείνει ο Φιγκερόα

"Ήρθα εδώ για να μείνω. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα. Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή. Έχω μιλήσει με κάποιους συμπαίκτες και γνωρίζω την κατάσταση. Δεν ξέρω πότε θα είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ", ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου φορ.

"Το συντομότερο δυνατό θέλω να ξεκινήσω προπονήσεις, για να ενσωματωθώ στην ομάδα και να μπω στις υποχρεώσεις της. Δεν νιώθω σαν μεταγραφή, καθώς εδώ έπαιζα και πέρυσι. Ουσιαστικά συνεχίζω", προσέθεσε ο Αργεντινός άσος.

O Λουτσιάνο Φιγκερόα αφίχθη συνοδευόμενος από τον πατέρα του, τον δικηγόρο του και πολλές αποσκευές. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει ισχύ για ένα χρόνο, ενώ απομένει η τελική συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα και οι ιατρικές εξετάσεις για να πέσουν οι υπογραφές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK